Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    18
Merk
  1. Sourcy (11)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (2)

Sourcy

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Sourcy bronwater kopen bij 4UStore

Het Sourcy bronwater komt van onze eigen Nederlandse bodem en wordt dus dicht bij de consument gebotteld. Het is een lekker bronwater boordevol essentiële mineralen waar het menselijk lichaam naar hunkert. Het is verkrijgbaar als natuurlijk mineraalwater en als sprankelend mineraalwater. U heeft daarbij de keuze uit plastic flessen, handige blikverpakkingen en glazen flessen.

Sourcy bronwater van Nederlandse bodem

Het Sourcy bronwater is een Nederlands waterproduct. Het wordt namelijk gewonnen in Bunnik, aan de voet van de mooie Utrechtse Heuvelrug. Het regenwater sijpelde er eeuwen terug al druppel voor druppel de bodem in en werd door de vele aardlagen natuurlijk gefilterd. Onderweg werd het Sourcy bronwater ook met mineralen verrijkt, waarna het tot rust kwam op de ondoordringbare kleilaag en vervolgens werd afgeschermd van storende invloeden. Het Sourcy bronwater bevindt zich op een diepte van 130 meter, waar het naar omhoog wordt gepompt. Van nature bevat het Sourcy bronwater veel ijzer en mangaan. Omdat dit in een bruine waas kan resulteren en consumenten dit niet bepaald prettig vinden, wordt het ijzer en mangaan nog even uit het bronwater gefilterd alvorens het wordt gebotteld.

Maak kennis met Sourcy Blauw en Sourcy Rood

Dit bronwater is verkrijgbaar als Sourcy Rood (sprankelend mineraalwater) en Sourcy Blauw (natuurlijk mineraalwater). Sourcy Blauw heeft een zacht karakter en een evenwichtige mineraalbalans. Het is onder meer rijk aan calcium (49 mg/l), natrium (10 mg/l) en magnesium (6 mg/l). Waar calcium helpt bij de opbouw van een gezond gebit en beendergestel, zorgt natrium onder meer voor een goede vochtbalans en helpt magnesium ten slotte bij een goede overdracht van zenuwprikkels en een gezonde werking van de spieren. Sourcy Blauw is dus niet alleen lekker, maar draagt ook bij aan een gezonde manier van leven. Mag het wat meer zijn? Dan is er natuurlijk ook nog Sourcy Rood. Sourcy Rood heeft net dezelfde bestanddelen als Sourcy Blauw, maar is dan wel licht sprankelend en dubbel zo verfrissend. Alle twee zijn ze verkrijgbaar in blikjes, plastic flessen en glazen flessen.

Ander bronwater kopen bij 4UStore

Elk bronwater heeft zijn eigen unieke samenstelling, waardoor ook de smaak kan verschillen. Hierdoor hoeft het niet te verbazen dat iedereen z'n favoriet heeft. Wij bieden niet alleen het bronwater van de Utrechtse heuvelrug aan, maar laten u graag kiezen uit verschillende andere bronwaters die er kwalitatief niet voor hoeven onder te doen. Hieronder is een greep uit ons assortiment weergegeven.