Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    20
Merk
  1. Spa (14)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (4)
  2. Fles 1,5 liter (2)

Spa

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Spa Rood en Spa Blauw kopen bij 4UStore

Als watergroothandel kunt u bij ons terecht voor het lekkerste water uit binnen- en buitenland. Spa, een van de betere merken op de markt, mag daarbij niet ontbreken. Net zoals bij onze andere waterproducten leveren we ook dit Belgisch water in grootverpakkingen en hanteren we daarbij scherpe prijzen. Bij grote bestellingen passen we staffelkortingen toe zodat kantines hun marges kunnen maximaliseren. Hieronder vindt u meer informatie over dit water terug, maar lees zeker ook even verder over onze andere waterproducten.

Het geheim van het lekkerste water uit België

Het Spa water is een licht mineraalhoudend water dat afkomstig is van de Hoge Venen in België. De uitzonderlijke kwaliteit van het Spa water valt te verklaren door de unieke samenstelling van de veengrond. De aanwezigheid van veenmossen zorgt namelijk voor een natuurlijke verzuring en sluit de grond van de zuurstof af. Hierdoor kunnen er ook geen bacteriën in de onderste lagen doordringen, terwijl het water al op een natuurlijke manier wordt gefilterd. Dit maakt dit water ongelofelijk zuiver. Ook kenmerkend aan het Spa water is het laag mineraalgehalte, wat te verklaren valt door de ondoordringbare rotslaag die in de loop der tijd vrijwel alle mineralen heeft afgegeven. Het Spa water wordt door iedereen geapprecieerd. Niet voor niets was het lang hofleverancier van Zijne Koninklijke Hoogheid Bernhard van Lippe-Biesterfeld. Ook in België is het een gebrevetteerde hofleverancier.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Bij ons kunt u zowel Spa Rood als Spa Blauw verkrijgen. Zowel Spa Rood als Spa Blauw zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Denk maar aan het Spa Rood flesje van 0,33 liter of aan het Spa Blauw flesje van 0,5 liter. Hiervan vindt u in ons assortiment ook speciale uitvoeringen terug, zoals het Spa Blauw flesje dat van een speciale sportdop is voorzien. Krijgt u maar geen genoeg van Spa Blauw en Spa Rood? Dan koopt u meteen Spa Blauw 24 flesjes of kiest u gewoon voor een groter formaat van 1,5 liter. Naast de plastic flesjes met Spa Rood en Spa Blauw kunt u ten slotte ook glazen flessen bij ons kopen. Uw Spa water is dan net zo lekker, maar het is een betere keuze voor het milieu.

Nog meer water kopen bij 4UStore

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het Spa water, want als groothandel verkopen wij ook water van diverse andere merken. Denk bijvoorbeeld aan het water van Chaudfontaine, vernoemd naar het gelijknamige Belgische plaatsje en eigendom van The Coca-Cola Company. Op onderstaande pagina's raadpleegt u ons wateraanbod en vindt u meer informatie terug over de verschillende soorten water.