Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Actieve filters:

  1. Merk: Filter verwijderen Springbok

Koude dranken - Springbok

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ons assortiment koude dranken bestaat uit frisdranken, water, melkdranken, bier en wijn. Frisdranken zijn verkrijgbaar in blik, pak, petfles, horecafles of postmixverpakking. Ook vindt u limonadesiroop in ons assortiment frisdranken. Wij leveren gekende merken als Coca Cola, Fanta, Sprite, Royal Club, Lipton Icetea en Pepsi. Daarnaast ook gezondere alternatieven als Rivella, vruchtensappen en vele light-varianten. Ook voor energydrink en sportdrank bent u bij ons aan het juiste adres. Naast deze non-alcoholische dranken leveren wij ook uitgebreid assortiment bieren en wijnen. Bier is verkrijgbaar in blik, fles of fust. Naast de gekende merken als Heineken, Grolsch en Hertog Jan, ook een uitgebreid Belgisch assortiment met Leffe, Hoegaarden, Vedett en Palm. Liever iets lichters? Probeer dan eens Radler, Jillz appelcider of Corona. Heerlijk voor in de zomer! U vindt zelfs een glutenvrij bier in onze webshop.

Koude dranken in een warme kantine

Een kantine zonder koude dranken is zoals een slager zonder vlees. Gaande van water en bruisende frisdranken tot bieren en meldranken: wij hebben het allemaal voor u beschikbaar. Is er bovendien een dranksoort niet beschikbaar in deze webwinkel? Contacteer ons dan vrijblijvend: wij zullen onze uiterste best doen om alle mogelijke koude dranken alsnog voor u te verkrijgen. 

Water

Zeg nooit zomaar water. Er zijn wel degelijk verschillende watersoorten met elk eigen kenmerken en smaken. Ten eerste hebben wij verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo kan water zowel in blik als in fles besteld worden ( grote flessen, horecaflessen, petflessen) en dit zowel in bruisende als in niet-bruisende uitvoeringen. Bovendien hebben wij, voor de fijnproevers, verschillende merken beschikbaar: Spa, Sourcy, Chaudfontaine en Evian zijn standaard in ons assortiment koude dranken opgenomen. De smaakverschillen tussen deze watersoorten zijn onder andere te wijten aan de plaats van ontginning. Spa ontgint het water bijvoorbeeld in de Hoge Venen waar veenmossen, zand- en grindlagen zorgen voor een natuurlijke  filtering. Het water komt uiteindelijk terecht in een ondoordringbare rotslaag waar het zijn natuurlijk laag mineraalgehalte aan dankt. Zo heeft ieder watersoort zijn eigen verhaal en eigen smaak. Proef zelf gerust even de verschillende smaken en beslis welke smaak het best bij jouw kantine past. 

Frisdranken

Een tweede categorie koude dranken zijn de zogenaamde frisdranken. Zowel blikken, flessen als de gekende postmix is in deze webwinkel beschikbaar. Uiteraard zijn de standaard koude dranken (Pepsi, Cola, Fanta, Ice Tea, Sprite,…) steeds leverbaar, maar we gaan ook verder dan dat. Denk aan Seven Up, Rivella, fruitsappen , Aquarius en veel meer. Een goede kantine biedt een divers aanbod aan koude dranken om aan iedere fijnproever tegemoet te komen. Heb je niet meteen een idee welke frisdranken je best opneemt in jouw assortiment? Het Nationaal Frisdrank onderzoek heeft de meest gedronken koude dranken voor jou op een rij gezet:
  • Cola Regular: 25%
  • Cola Light: 22%
  • Ice Tea Regular: 10%
  • Sinas Regular: 7%
  • Cassis Regular: 4%
Het is uiteraard aan te raden om bovenstaande koude dranken zeker in het assortiment op te nemen. Vergeet echter ook niet dat ruim 32% van de Nederlanders al eens een sportdrank verkiest en dat ongeveer 23% van de Nederlanders wel eens  energydrank drinkt.  Een goed assortiment is dan ook een divers assortiment aan koude dranken. 

Andere (niet-alcoholische) koude dranken

Uiteraard hebben wij veel meer dan water en frisdrank alleen. Wij hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment aan melkdranken beschikbaar, gaande van (karne)melk tot chocolademelk en fruitmelk zijn steeds in ons assortiment opgenomen. Een bewuste ondernemer met een bewuste kantine? Kies dan voor onze zuivelrijke biologische melkproducten – want ook voor ons is dierenwelzijn belangrijk. 

Alcoholische koude dranken

 Per Nederlander wordt er jaarlijks 68 liter bier en 20 liter wijn gedronken. In glazen zijn dat meer dan 200 glazen wijn en ruim 270 glazen bier. Het is duidelijk dat de Nederlander een levensgenieter is en ook van jouw kantine wil genieten. Alcoholische dranken kunnen hoe dan ook niet uitblijven. Ooit al eens een echte Leffe gedronken? De heerlijke schuimlaag, de aromatische geur en de heerlijke afdronk zullen je hoe dan ook weten te betoveren.

Koude dranken assortiment: Wijn

Liever een wijntje? Wit, rood of rose, van droog tot zoet? In ons assortiment vindt u waarschijnlijk net wat u zoekt. Qua wijn heeft u de keuze uit wit, rood of rosé, van droog tot zoet. Ons assortiment bestaat onder andere uit Merlot, Cabernet Sauvignon en Syrah. Mocht u een product zoeken dat op dit moment niet te vinden is in onze webshop, neem dan snel contact op. Wij zullen ons uiterste best doen het product voor u te verkrijgen of in ieder geval een passend alternatief te bieden. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren, sportkantines, horecazaken, tankstations, kantoren en meer.