Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    24
Merk
  1. Conimex (7)

Conimex

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Producten van Conimex kopen bij 4UStore

Conimex is een merknaam van Unilever en wordt gebruikt voor onder meer Aziatische en Oosterse gerechten en maaltijdpakketten. Het omvat onder andere sambal, ketjap, mie, kruidenpasta’s en dergelijke meer. Het assortiment is heel uitgebreid en de producten van dit merk zijn onder andere populair in Oosterse restaurants. Hieronder lichten we een aantal populaire producten van dit merk toe. Raadpleeg de productpagina’s voor meer informatie over deze producten.

Van de Conimex Nasi Kruidenmix tot de pot Conimex Seroendeng

Een populair product binnen het assortiment van dit merk is de Conimex Nasi Kruidenmix. Bij de Conimex Nasi Kruidenmix geniet u van een authentieke kruidenmix om elk nasirecept de gewenste en vertrouwde smaak te geven. De Conimex Nasi Kruidenmix is onder andere geschikt voor een nasi zonder vlees, een nasi speciaal en een nasi goreng. Altijd bent u zeker van een volle smaak en kunt u naar wens diverse ingrediënten en kruiden toevoegen.

Daarnaast is ook Conimex Seroendeng een geliefde keuze. Conimex Seroendeng is een mix van geroosterde kokos met pinda’s. Conimex Seroendeng voegt u toe aan uw gerecht om het extra smaak en textuur te geven. In de Indonesische keuken voegt men Conimex Seroendeng aan rijst toe. Voorts zijn de Conimex Bami Kruiden heel graag gezien. Net als de Conimex Nasi Kruidenmix blinken ook de Conimex Bami Kruiden uit op het gebied van veelzijdigheid. Al deze producten van dit merk kunt u kopen in deze shop.

Alles voor uw Aziatische bereidingen

Op het gebied van Aziatische bereidingen is dit een enorm populair merk. We bieden echter nog heel wat andere producten van andere merken aan. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruim assortiment van noedelsoepen en noedels. Verder kunt u bij ons de frisdranken van Maaza verkrijgen, tropische frisdranken die hun oorsprong vinden in India. Telkens rekent u op scherpe prijzen en interessante staffelkortingen.

"