Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    142
Merk
  1. Knorr (25)

Knorr

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Knorr-kruiden kopen bij 4UStore

Een goede kruiding is het verschil tussen een lekkere en een overheerlijke maaltijd. Daarom biedt Knorr kruiden aan. De Knorr-kruiden zijn speciaal afgestemd op specifieke maaltijden en bieden een kant-en-klare oplossing. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale kruidenmengelingen voor ovengroenten en zijn er Knorr-kruiden voor salades of spaghetti.

Het gemak van de Knorr-kruiden

De Knorr-kruiden bieden extra veel gemak. U kiest namelijk voor een kruidenmelange die helemaal is afgestemd op uw bereidingen. Neem bijvoorbeeld de Mix voor Macaroni, een mix van Knorr-kruiden die u helpen om uw macaroni op smaak te brengen. Deze mix bevat onder andere tomatenpoeder, peterselie, oregano, uipoeder, wortel, prei, basilicum en rozemarijn. Het gaat met andere woorden om een heel veelzijdige mix. Hetzelfde kunnen we zeggen over de Mix voor Goulash. Deze mix van Knorr-kruiden bevat onder andere ui, tijm, paprika, knoflook, peper en laurier. Het gaat telkens om heel rijke melanges waarbij de kruidenhoeveelheden zorgvuldig zijn gekozen. Het is gemakkelijk te gebruiken en het is een goede manier om uw gerechten snel op smaak te brengen.

Meer dan alleen Knorr-kruiden kopen bij 4UStore

De Knorr-kruiden zijn onder andere geschikt voor kantines en horecagelegenheden die tijd willen besparen en dit zonder aan kwaliteit in te boeten. Dankzij de mixen hoeft u niet zelf kruiden en specerijen te verwerken en geniet u ook nog eens van een extra lange houdbaarheid. De kruidenmengelingen maken deel uit van het rijke assortiment van Knorr met daarnaast ook (basis)sauzen, maaltijdproducten, bouillons, fonds en soepen. Ontdek meer over de andere producten van dit merk en klik door naar de onderstaande pagina’s.

"