Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    17
Merk
  1. Aarts (2)
  2. Aerts (1)

Aarts

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Aarts Conserven: meer dan alleen de Aarts Kersen Zonder Pit

Het bedrijf Aarts Conserven biedt allerlei producten in conservenblikken. Het is een Limburgs bedrijf met een lange geschiedenis en een focus op verse grondstoffen en vakmanschap. Het is meteen ook de verklaring achter het succes van producten als de Aarts Kersen en de Aarts Kersen Zonder Pit. Het zijn echter zeker niet de enige producten van dit bedrijf. Een deel van het assortiment is ook in een biologische variant te verkrijgen, waaronder de Aarts Kersen Bio. Ook biologische asperges, peren, ananas en perziken zorgen voor duurzaam genot.

Aarts: kersen, asperges en andere producten

De geschiedenis van dit Limburgse conservenbedrijf start in 1934, toen Mat Aarts begon met het ambachtelijk wecken van asperges. Sindsdien maken de asperges een belangrijk onderdeel uit van het assortiment van deze Limburgse conservenspecialist. Het aspergeassortiment bevat ook biologische asperges, soepasperges en soepasperges met kop.

Daarnaast maken ook kersen een belangrijk onderdeel uit van het assortiment. Het bedrijf verwerkt voornamelijk morellen of zure kersen. Het is een van de weinige bedrijven die nog Nederlandse kersen verwerken. Naast de bekende Aarts Kersen en de Aarts Kersen Zonder Pit zijn er ook de bokalen Nederlandse Aarts Kersen Zonder Pit, Aarts Kersen Zonder Pit Light en Flambeerkersen. Behalve de asperges en de Aarts Kersen bestaat het assortiment uit fruitcocktails, fruitvullingen en conserven met peren, perziken, ananas, pruimen, champignons, zuurkool en appelmoes.

Maaltijdproducten van diverse merken

Met producten als de Aarts Kersen Zonder Pit is het nog eenvoudiger om fantastische maaltijden op tafel te toveren. Toch laten wij ons zeker niet beperken tot deze producten. We bieden ook maaltijdproducten van talloze andere merken aan. Zo kunt u bijvoorbeeld de maaltijdproducten van Conimex, Grand Gérard en Unox kopen in deze shop. Ook deze maaltijdproducten vormen de ultieme garantie op een snelle en smaakvolle bereiding. Ontdek onze producten op de onderstaande pagina’s.

"