Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (7)
Prijs
  1. 11
    21
Merk
  1. Conimex (7)

Conimex

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Maaltijdproducten van Conimex kopen bij 4UStore

De maaltijdproducten van Conimex maken het mogelijk om nog eenvoudiger te genieten van Aziatische bereidingen. Conimex is niet voor niets een specialist op het gebied van Aziatische smaken. Al sinds 1932 zorgt het bedrijf ervoor dat Aziatische smaken in Nederland te vinden zijn. Het bedrijf was aanvankelijk gespecialiseerd in Indische producten. Het eerste product van het bedrijf was sambal oelek. Later werd ook gebakken sambal aan het assortiment toegevoegd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen de import van Indische producten moeilijker werd, legde het bedrijf zich toe op andere producten. Tot op heden is het assortiment enorm uitgebreid.

Een sterke focus op de Aziatische keuken

Het assortiment van Conimex omvat diverse producten met een duidelijke focus op de Aziatische keuken. Zo is onder meer voor de bereiding van rendang Conimex een geliefde partner. U kunt voor het maken van een rendang Conimex vertrouwen, met producten als Rendang Conimex Vlees, Ketoembar, Laos, Wokolie en Ketjap Manis. U kunt met andere woorden voor al uw benodigdheden voor het maken van rendang Conimex inschakelen. Daarnaast helpt Conimex bami goreng te bereiden en kunt u met de producten van Conimex nasi goreng maken.

Andere producten van het merk Conimex

Het assortiment van dit merk gaat veel verder dan louter maaltijdproducten. Naast onder meer sambal, bijgerechten, mie, noedels en boemboes biedt men ook wokolie en kruidenmixen aan. Daarnaast heeft het bedrijf een ruim assortiment van droge kruiden, sauzen, marinades en soepen. Het gaat dan onder meer om pindasoep en rode currysoep. Verder kan ook de kroepoek van dit merk velen bekoren. Ontdek meer producten van dit merk op de hieronder weergegeven pagina’s.

"