Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    23
Merk
  1. Grand Gerard (15)

Grand Gérard

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Conserven van Grand Gérard kopen bij 4UStore

Grand Gérard is een merk dat groot is geworden met conserven boordevol kwaliteitsproducten. Het is een populair merk onder de foodprofessionals die kiezen voor kwaliteit. Al sinds 1989 is het merk onverminderd populair. Intussen omvat het zeven verschillende artikelgroepen met meer dan tweehonderd verschillende producten. De basis van het assortiment van Grand Gérard bestaat uit luxe importconserven, met een focus op tropische vruchten die afkomstig zijn uit de hele wereld. Uiteraard zijn ook andere producten van het merk Grand Gérard te verkrijgen.

Van fruitconserven tot groenten en vis van Grand Gérard

Van het merk Grand Gérard kunt u bij ons diverse conserven kopen. De bekende tropische fruitcocktail is bijvoorbeeld van de partij, net als de ananas op siroop. Daarnaast gaat het om diverse soorten fruit en fruitbereidingen als halve peren, kersen zonder pit en appelcompote. Ook voor uw favoriete groenten kunt u rekenen op Grand Gérard. Onder andere asperges, kappertjes en champignonschijfjes zijn in grootverpakkingen te verkrijgen.

Een heel geliefd product van Grand Gérard is de roze zalm in blik. Een pluspunt is dat er recent een traject is gestart om de visconserven van Grand Gérard zoveel mogelijk met het MSC-keurmerk aan te bieden. Naast de zalm van Grand Gérard zijn ook de haring, de sardines en de makreel van Grand Gérard al met het MSC-keurmerk uitgerust. Hierdoor draagt Grand Gérard bij aan een duurzamere visketen.

Ontdek alle maaltijdproducten van 4UStore

Met de maaltijdproducten van Grand Gérard is het nog eenvoudiger om fantastische maaltijden op tafel te toveren. De conserven met fruit van Grand Gérard zijn onder andere geschikt voor het maken van desserts, terwijl de vis- en groenteconserven dan weer ideaal zijn voor bereidingen, sauzen, soepen en eenpansgerechten. Laat u zich echter zeker niet beperken tot dit merk, want we bieden ook maaltijdproducten van talloze andere merken aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de maaltijdproducten van Conimex, een merk dat sterk focust op de Aziatische keuken. Ook kwaliteitsmerken als Knorr en Unox zijn bij ons te verkrijgen. Ontdek hieronder meer over deze merken en hun producten.

"