Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    26
Merk
  1. Indomie (3)
  2. Unox (6)
  3. Yum Yum (3)

Noedels

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Online noedels kopen bij 4UStore

Noedels zijn een traditioneel en veelgebruikt ingrediënt in de Aziatische keuken. Ze zijn gemaakt van granen en ze worden vaak gekookt of gebakken als basis voor een maaltijd. Bij 4UStore hebben we een breed scala aan noedels beschikbaar, van traditionele soorten noedels tot de meer recent populair geworden soorten noedels. Daarnaast verkopen wij kant-en-klare noedels in cups.

Genieten van de heerlijkste noedelbereidingen

Noedels zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in vele gerechten. Dit gaat van de bekende noedelsoepen tot overheerlijke salades. Ook zijn noedels ideaal als bijgerecht voor gegrild vlees of vis. Met onze noedels kunt u zelf aan de slag gaan om heerlijke noedelgerechten klaar te maken. Een andere optie zijn kant-en-klare noedels in een cup. Hierbij hoeft u alleen maar heet water toe te voegen en de noedels zijn direct klaar. Deze kant-en-klare noedels zijn verkrijgbaar met verschillende smaken, zoals kip, groenten, garnalen enzovoort. Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben en die willen genieten van een lekkere, maar snelle maaltijd. Wij bieden onder meer kant-en-klare noedels in cups aan van het merk Unox, een echt kwaliteitsmerk dat een goede reputatie heeft.

Alles voor het maken van een eigen noedelmaaltijd

Om een compleet en smakelijke noedelmaaltijd klaar te maken, hebt u naast noedels ook andere producten nodig. Bijvoorbeeld sauzen, kruiden en specerijen, gesneden vlees, groenten en olie. Bij 4UStore hebben we alles wat u nodig hebt om een heerlijke noedelmaaltijd te bereiden. We bieden ook disposables aan om uw bereidingen te serveren, gaande van speciale cups over disposable bestek tot servetten. Meer over deze producten is te lezen op de hieronder weergegeven pagina’s.

"