Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    57
Merk
  1. Unox (10)

Unox

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Maaltijdproducten van Unox kopen bij 4UStore

Unox, een merknaam van Unilever, is vooral bekend omwille van de soepen (onder andere Cup-a-Soup) en de worsten. De bekendste worst van Unox: rookworst. Daarnaast maakt men ook knakworsten en verschillende stamppotgerechten. Tevens is dit merk al meer dan tachtig jaar onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken met de typische leverpastei, terwijl ook onder meer ragout, hamburgers, gehaktballetjes in diverse sauzen, pasta en noedels tot het assortiment behoren. Bij ons bent u aan het juiste adres als u voor uw Unox-rookworst aanbieding na aanbieding wilt scoren. Ook talloze andere producten van dit merk, waaronder de Unox-knakworst, zijn bij ons te verkrijgen.

Over de Unox-rookworst en de Unox-knakworst

Dit is een oer-Hollands merk en dan hoeft het niet te verbazen dat het sterk focust op rookworsten en knakworsten. Een rookworst is een typisch Nederlands product waarbij het vlees wordt gemengd met zout en specerijen. Er wordt ook een rookaroma aan toegevoegd. De Unox-rookworst kan rauw zijn of kan reeds gekookt zijn, afhankelijk van de keuze die u maakt. Weet in ieder geval dat u voor uw Unox-rookworst aanbieding na aanbieding zult vinden bij 4UStore.

Daarnaast bieden we de Unox-knakworst aan. De Unox-knakworst is een zachte, dunne worst die zowel koud als warm kan worden gegeten. Het lijkt een beetje op de bekende frankfurters. De Unox-knakworst is extra lekker tussen een broodje. De Unox-knakworst is in blik te verkrijgen. De Unox-rookworsten zijn te verkrijgen in verschillende varianten. We hebben zelfs een Unox-rookworst voor in de magnetron, speciaal ontworpen om nog lekkerder te worden als het in de magnetron wordt opgewarmd.

Unox-rookworst: aanbieding en andere interessante producten

Als u voor uw Unox-rookworst aanbieding na aanbieding wilt vinden, bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig kortingsacties waarbij u producten extra goedkoop kunt vinden. Daarnaast hanteren wij als groothandel heel scherpe prijzen en kunt u rekenen op staffelkortingen, kortingen voor grote bestellingen. Bij grote bestellingen betaalt u bovendien geen verzendkosten. Niet alleen als u voor uw Unox-rookworst aanbieding na aanbieding wilt aantreffen, bent u hier aan het juiste adres. Dit geldt namelijk ook voor de Unox-knakworst en voor de bijpassende producten, zoals onze snacksauzen, frisdranken en andere worsten. Deze producten vindt u op de hieronder weergegeven pagina’s.

"