• Gratis verzending
    Bij bestellingen boven €150
  • Levering
    Betrouwbaar en snel
  • Super service!
    Staat voor u klaar!

Nieuwe Douwe Egberts koffiemachines in het assortiment

Onlangs is ons koffiemachine-assortiment uitgebreid met een aantal zeer interessante Douwe Egberts-toestellen voor de zakelijke en thuismarkt: Promesso, Jura Coffee Joy, Jura Impressa XF50 en XS9. Alle machines hebben één jaar on-site garantie. Mocht u vragen hebben, neem dan snel contact met ons op. 

Douwe Egberts Promesso

De Promesso van Douwe Egberts is verkrijgbaar in twee varianten: met vaste wateraansluiting of met watertank. De Promesso is een van Douwe Egberts meest geavanceerde machines met een stijlvol design. De machine serveert met het grootste gemak een enorme selectie aan verschillende koffiecreaties. De smaak van de Promesso sluit perfect aan op ieders smaakpallet. Sterkte en hoeveelheid koffie, melk en schuim kunnen namelijk allemaal worden aangepast. Het is zelfs mogelijk uw drie favoriete koffiecreaties te bewaren in uw persoonlijke profiel. De Promesso is voorzien van een intelligent en intuïtief touchscreen dat u in staat stelt met het grootste gemak uw favoriete koffiecreatie te maken. Ook laat het touchscreen u weten wanneer het tijd is de machine te reinigen en hoe dit dient te gebeuren. Een uitermate gebruiksvriendelijke machine met optimale hygiëne. Met de Promesso van Douwe Egberts biedt u uw gasten en werknemers iedere dag een warm welkom!

 

Douwe Egberts Schaerer Coffee Joy

De is een compacte espressomachine die ook in twee modellen verkrijgbaar is: met of zonder melktank. Hij is geschikt voor zakelijk gebruik in bedrijven tot 10 personen of thuisgebruik. De Schaerer Coffee Joy heeft een moderne, elegante vormgeving. Een onderhoudsvriendelijke machine die uitblinkt in haar eenvoud. In vergelijking met andere koffiemachines in deze prijsklasse biedt de Schaerer Coffee Joy ene groot aantal verschillende, heerlijke koffiecreaties, van espresso tot café crème, cappuccino en latte macchiato. Ook de sterkte van de koffie is instelbaar. Kiest u voor een machine met melkschuimer dan wordt deze standaard geleverd met een koelkastje voor de melk. Deze hygiënische machine wordt dagelijks gespoeld en heeft een reinigingsfrequentie van 1 x per week. Ook is hij voorzien van een display die duidelijke instructies geeft hij de machine te reinigen.

Douwe Egberts Jura Impressa XF50

De Jura Impressa XF50 DE’s eerst volautomatisch espressomachine. Hij wordt door Duitslands bekendste consumentenmagazine gewaardeerd met een ‘zeer goed’. Een relatief compacte machine die geschikt voor zowel zakelijk als thuisgebruik die espresso en lungo serveert. Voorzien van een dubbele uitloop. De machine serveert geen melkspecialiteiten.

Douwe Egberts Jura Impressa XS9

In tegenstelling tot de XF50 serveert naast lungo en espresso wel melkspecialiteiten, die tegenwoordig immens populair zijn. Met één druk op de knop bereidt u een heerlijk cappuccino of latte macchiato. Een kwaliteitsmachine, eenvoudig in gebruik, schoonmaak en onderhoud.  


 

Navigatie