Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Batterijen

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Batterijen kopen bij 4UStore

Het aantal toestellen die batterijen nodig hebben, is niet op één hand te tellen. Hetzelfde kan gezegd worden van de verschillende soorten batterijen en de producenten ervan, gaande van de snelle konijnen van Duracell tot de brute kracht van Varta. Welke batterijen kopen? Dat is natuurlijk afhankelijk van de vereisten van jouw toestel, ongeacht of het nu de afstandsbediening van de tv of een zaklamp is.

AA batterijen kopen bij 4UStore

In de eerste plaats kan je bij ons de meest bekende batterijen kopen: de AA’s. AA batterijen worden ook wel eens penlites genoemd. Het heeft een beknopte afmeting van 14,5 x 50,5 mm. In de praktijk kan je verschillende varianten op deze AA batterijen kopen. Zo zijn er de alkaline AA batterijen voor eenmalig gebruik, maar ook de lithium AA batterijen die veel langer door blijven gaan. Voor apparaten die weinig stroom gebruiken, zijn de alkaline AA batterijen zeker een goed idee. Voor een fietslampje of een draadloos toetsenbord zal je echter maar beter lithium AA batterijen kopen.

AAA batterijen kopen bij 4UStore

Een andere bekende batterij is de AAA batterij. Het heeft een afmeting van 10,5 x 44,5 mm en komt eveneens in twee varianten. Meestal zijn verschillende batterijen nodig in één toestel, waardoor ze vaak ook in extra grote verpakkingen komen. Dit maakt batterijen kopen bovendien ook extra handig.

Andere batterijen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je uiteraard ook andere batterijen kopen. Zo kan je batterijen bestellen van 9 Volt, maar ook minder bekende varianten zoals de C- of de D-batterij. Denk eveneens aan knoopcellen, de bekende kleine batterijen voor in horloges of rekenmachines. Hiernaast bieden wij tot slot ook oplaadplatforms aan voor de batterijen van Varta. Dankzij zo’n Easy Pocket Charger hoef je nooit meer last te hebben van lege batterijen. Bovendien moet je maar één keer batterijen bestellen.  

Batterijen kopen? Dan ben je bij 4UStore aan het juiste adres. Dankzij onze voordelige staffelkorting is batterijen kopen bovendien nog een stuk voordeliger geworden! Hulp nodig bij het online kantoorartikelen kopen? Neem dan gerust contact met ons op!