Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Inhoud
  1. 0 - 20 liter (1)
Prijs
  1. 71
    72
Merk
  1. V-Part (1)
Materiaal
  1. Kunststof (1)
Deksel
  1. Klepdeksel (1)
Gebruik
  1. Professioneel (1)

Batterijbox

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Een batterijbox kopen bij 4UStore

Lege batterijen mogen niet bij het andere restafval worden weggegooid, maar moeten apart worden verzameld. Het is belangrijk dat dit correct gebeurt, want lege batterijen zijn nooit helemaal leeg. De reststroom kan kortsluiting en schade veroorzaken. Een batterijbox of een batterijdoos is de ideale manier om batterijen veilig in te zamelen. Een batterijbox is een speciale inzameldoos voor batterijen. Wij verkopen onder meer een batterijbox van twintig liter met een Nederlandstalig opschrift en twee openingen voor enerzijds gewone batterijen en anderzijds knoopcelbatterijen. Een batterijbox is extra stevig en voorkomt onder meer aanraking met een lekkende batterij.

Van batterijbox tot een nieuwe fiets

Het apart inzamelen van lege batterijen in een batterijdoos draagt bij aan een ecologisch verantwoorde kringloop van grondstoffen. De ingezamelde batterijen gaan in een vacuümoven en worden gesmolten. Via een speciale techniek haalt men vervolgens nuttige grondstoffen als lood, zink, mangaan en ijzer uit het gesmolten goedje. Van deze metalen worden uiteenlopende nieuwe producten gemaakt, zoals kaasschaven, fietsen en metalen gieters. Batterijen correct inzamelen door middel van een batterijdoos en het correct inleveren ervan, zorgt ervoor dat de nuttige grondstoffen niet verloren gaan.

Meer dan alleen een batterijdoos kopen bij 4UStore

Bij 4UStore verkopen we zowel wegwerpbatterijen als oplaadbare batterijen en opladers voor deze batterijen. We focussen daarbij op kwaliteitsmerken als Duracell en Varta. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een batterijdoos om deze batterijen in te zamelen. Voor uw smartphone verkopen we handige smartphone-accessoires als oplaadkabels, opladers en autoladers. En bij pech onderweg kunt u dan weer rekenen op onze startkabelsets. We kunnen dus best wel zeggen dat we het een en ander weten over batterijen en accu’s. Meer over deze producten is te lezen op de onderstaande pagina’s.

"