Onze andere webshops

Non-Food overig

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Overige non-foodproducten van 4UStore

Op de vraag van onze klanten breiden we ons assortiment voortdurend uit, ook wanneer bepaalde producten niet meteen een plekje hebben in onze categorieën. Het gaat om uiteenlopende producten die telkens een meerwaarde hebben in de kantine. Ontdek hierboven ons aanbod of lees verder voor meer informatie.

Diverse non-foodproducten kopen bij 4UStore

In deze categorie vindt u onder andere aanmaakblokjes en asbakken terug. Daarnaast kunt u hier ook glazenspoelborstels voor de horeca kopen, net zoals een maatschep voor koffie en een dienblad. Voor wie van warme dranken houdt, vindt in ons non-foodassortiment ook de soepketel HotPot terug. Deze soepketel van 10 liter houdt de soep lekker warm en is ideaal voor in zelfbedieningsrestaurants. U gebruikt de soepketel eveneens om bijvoorbeeld hotdogs, sauzen of kerriespijzen op temperatuur te houden. Ten slotte vindt u hier de cross-sell dispenser van Douwe Egberts terug. Hierin biedt u melkcups, theezakjes, roerstaafjes en suikersticks aan. U plaatst de dispenser op de counter of monteert het aan de muur.

Wij staan altijd open voor suggesties

Bij 4UStore streven we naar een persoonlijke aanpak op maat van uw onderneming. Daarom staan we steeds open voor suggesties ter verbetering van ons productassortiment. We breiden regelmatig ons assortiment op aanvraag uit en bieden daarbij de verregaande service die u van ons gewoon bent.

Andere non-foodproducten van 4UStore

Naast deze overige non-foodproducten verkopen wij nog een aantal andere non-foodproducten in deze webwinkel. Bekijk ook eens de bolsius relight. Neem een kijkje op de volgende pagina’s en ontdek ons assortiment non-foodproducten: