Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Borden

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Online borden kopen bij 4UStore

Het lekkerste eten verdient het beste bord. Daarom kunt u bij 4UStore online borden kopen. U kunt bij ons online borden kopen van kwaliteitsvolle merken als Maastricht Porselein, Mammoet en Palmer. Naast de klassieke borden van geglazuurd keramiek bestaan er ook varianten op basis van gehard glas, hout, kunststof en tin. We lichten de keuzemogelijkheden voor u toe en we bewijzen dat online borden kopen niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Kleur van het bord is belangrijk

Wilt u online borden kopen? Dan zijn er verschillende dingen om op te letten. De meeste bordjes hebben bijvoorbeeld een witte kleur, maar u kunt ook kiezen voor een bord met een zwarte kleur of met een stenen uitstraling. Het voordeel van een wit bord is dat wit het eten meer doet opvallen. Uit onderzoek blijkt ook dat eten smaakvoller wordt bevonden op een wit bord. Onderzoek heeft verder aangetoond dat mensen meer eten op een zwart bord dan op een wit bord. Toch heeft een zwart bord ook een eigen voordeel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een dessert op een wit bord zoeter en intenser smaakt dan op een zwart bord. Wanneer u kiest voor minder uitgesproken smaken, kunt u dus beter kiezen voor een zwart bord.

Verschillende soorten borden kopen

Er zijn verschillende soorten borden die u kunt gebruiken. Welk bord u gebruikt, is afhankelijk van het voedsel dat u serveert. Bij het ontbijt kiest u bijvoorbeeld voor een ontbijtbord. Voor het serveren van soep gebruikt u dan weer een diep soepbord. Daarnaast onderscheiden we onder meer het dessertbord en het sierbord. Een sierbord wordt niet gebruikt om voedsel op te serveren, maar is er enkel ter decoratie. U kunt bij ons ook online borden kopen voor eenmalig gebruik, zogeheten disposable borden. U treft ze aan op de onderstaande pagina’s.

"