Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 15
    16
Merk
  1. Maastricht Porselein (1)

Eierdoppen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Eierdoppen kopen bij 4UStore

Aan een gedekte ontbijttafel mag het eigenlijk niet ontbreken: eierdoppen. Het geeft een finishing touch aan de ontbijttafel en bovendien zijn ze te verkrijgen in talloze uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor porseleinen eierdoppen of voor een variant met een fraai design. Uiteraard mag een eierdopje zwart zijn of gemaakt zijn van plastic, zodat het wat minder breekbaar is. In ieder geval staan dergelijke eierdoppen u toe om eieren op een stijlvolle en praktische manier aan te bieden.

Met een eierdopje Pasen aankleden

Er is een tijd van het jaar waarin eierdoppen al helemaal niet mogen ontbreken: Pasen. Het is nu eenmaal algemeen geweten dat een eierdopje Pasen helemaal compleet maakt. Aan het paasontbijt met lekker veel eitjes zijn eierdoppen een must. Het is ook heel populair om niet met gewone eierdopjes Pasen aan te kleden, maar om ze eerst te beschilderen. Dan kunt u maar beter niet uw eierdopje zwart kiezen, maar wit. Dat maakt het eenvoudiger om het een kleurtje te geven. Bij ons kunt u onder meer de witte eierdoppen van het merk Maastricht Porselein kopen. Deze zijn speciaal ontworpen voor professionals, zijn erg stevig, duurzaam, vaatwasserbestendig en hittebestendig. Het is een ideale keuze om met behulp van een eierdopje Pasen wat extra’s te geven.

Met meer dan alleen eierdopjes Pasen compleet maken

Wilt u met eierdopjes Pasen extra bijzonder maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast eierdoppen hebben wij nog heel wat andere benodigdheden om Pasen aan te kleden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld chocolade-eieren kopen, net als de paaseitjes van het geliefde merk Tony's Chocolonely. Verder hebben we een ruime keuze aan chocolademelk voor aan de ontbijttafel. Daar zijn de kinderen helemaal gek van! Al deze producten vindt u op de hieronder weergegeven pagina’s.

"