Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    46
Merk
  1. Amefa (9)
Soort
  1. Cocktail- & Amuselepels (4)

Messen

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Online messen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u alle benodigdheden voor in de kantine. We beschikken onder meer over een ruim messenassortiment, met verschillende soorten messen in diverse stijlen. Dit gaat van botermessen voor aan de ontbijttafel tot dessertmessen en steakmessen. U kunt zowel voor kleine als grote hoeveelheden vertrouwen op de scherpe prijzen en de snelle levertijden van online messen winkel 4UStore.

Botermessen

Een van de messen die u kunt kopen in de online messen shop 4UStore is het botermes. Een botermes is een klein mesje dat gewoon niet kan ontbreken in de kantine. Een botermes wordt onder andere gebruikt bij het smeren van een boterham. Hierdoor heeft het zijn plaats verdiend aan het ontbijtbuffet. Daarnaast kunnen botermessen worden toegevoegd aan de borrelplank. U gebruikt het dan bijvoorbeeld om een stukje brie af te snijden en op een toastje te leggen. Bij online messen shop 4UStore kunt u onder meer de botermessen van Amefa verkrijgen. Amefa is een ware specialist op het gebied van keukenbestek.

Dessertmessen

Een ander type mes dat u kunt kopen bij online messen winkel 4UStore is het dessertmes. Een dessertmes is speciaal ontworpen voor nagerechten, maar kan ook voor voorgerechten worden gebruikt. Een dessertmes sluit beter aan bij dergelijke kleine gerechtjes en wordt steevast geserveerd met een kleiner bordje, een zogeheten dessertbordje. Gaat u meerdere gangen aan uw gasten serveren? Dan kunt u eigenlijk niet zonder dessertmessen en -bordje. Bij online messen winkel 4UStore bieden we onder meer de dessertmessen van Amefa aan.

Tafelmessen

Het tafelmes is het traditionele mes dat veel mensen kennen van thuis. Het tafelmes is speciaal ontworpen voor de hoofdmaaltijd. Het is een mes dat veelzijdig in gebruik is en dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het kan zelfs worden gebruikt om broodjes te smeren. De meeste tafelmessen zijn gemaakt van roestvrij staal, maar ook andere materialen komen voor. Meestal is een tafelmes ongeveer twintig centimeter lang en dus langer dan boter- en dessertmessen. Ze liggen ook wat steviger in de hand. In deze online messen shop geniet u van een ruime keuze aan tafelmessen met diverse looks.

Steakmessen

Een klassiek tafelmes is niet geschikt voor het doorsnijden van een stevige steak. Daarvoor hebt u een steakmes met een extra uitgesproken vertanding nodig. Een goed steakmes is wat zwaarder uitgevoerd, zodat u niet uitschiet en voldoende kracht kunt zetten. Voor een authentieke uitstraling wordt vaak hout gebruikt, maar het blad van het mes is meestal gewoon gemaakt van roestvrij staal. Een steakmes heeft steeds een dun lemmet. Niet altijd is het gekarteld, het kan ook net heel glad en scherp zijn. Dankzij het ontwerp van het mes snijden uw gasten gemakkelijk door een stuk vlees zonder de structuur van het vlees om zeep te helpen. Bij online messen winkel 4UStore vindt u een ruim assortiment van steakmessen met diverse lengtes en materialen.

Online messen en ander servies kopen bij 4UStore

4UStore is meer dan alleen een online messen shop. U kunt dus niet alleen online messen bij ons kopen, maar ook ander servies voor in de kantine. Het gaat dan niet louter om vorken en lepels, maar ook om borden, kommen, schalen, potten en scheppen. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

"