Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Schalen

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Online schalen kopen bij 4UStore

Een porseleinen schaal is altijd handig om in huis te hebben. Een porseleinen schaal gebruikt u bijvoorbeeld om broodjes of een maaltijd op tafel op te dienen, waarna alles op de borden kan worden geschept. In de horeca kunt u een porseleinen schaal dan weer gebruiken bij gerechten om te delen of aan het buffet, waarbij uw gasten zichzelf kunnen bedienen. U kunt daarbij niet alleen kiezen voor een witte porseleinen schaal, want ook andere kleuren zijn mogelijk. We verkopen onder meer de schalen van de merken Palmer en Maastricht Porselein.

Een porselein schaaltje kopen bij 4UStore

Een klein porselein schaaltje kan talloze doelen dienen. Zo eten sommige mensen gewoon graag hun ontbijtgranen uit een klein porselein schaaltje. Een klein porselein schaaltje kunt u ook gebruiken om bijvoorbeeld sauzen te serveren of borrelhapjes. Voor olijven gebruikt u dan uiteraard mediterrane schaaltjes, terwijl u voor uw amuses kiest voor een modern porselein schaaltje. En voor een ijsdessert gebruikt u dan weer een glazen schaaltje. We kunnen dus zeggen dat schaaltjes enorm multifunctioneel zijn en dat er meer in de wereld is dan enkel een porselein schaaltje.

Meer dan alleen een porselein schaaltje kopen bij 4UStore

Een porseleinen schaal is niet altijd de ideale oplossing. Bijvoorbeeld cateraars geven de voorkeur aan disposable schalen, omdat ze niet in scherven kunnen resulteren en gemakkelijker te transporteren zijn. Bovendien hoeft men dan geen gebruikt servies mee te nemen om het nadien allemaal weer af te wassen. Dergelijke disposable schalen zijn bij ons te verkrijgen. U kunt onder meer kiezen tussen een aluminium cateringschaal of een kunststof cateringschaal met een deksel. Ook biologisch afbreekbare schaaltjes zijn te verkrijgen, zoals een biologisch afbreekbare houten boot om sushi te serveren. Speciaal voor cateraars bieden wij ook cateringdozen aan. Ontdek deze producten op de onderstaande pagina’s.

"