Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Soepkoppen

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Online soepkommen kopen bij 4UStore

Een soepkom is een speciaal type kom die wordt gebruikt om soep te serveren en soep uit te drinken. Toch kunnen deze kommen vaak ook voor andere dingen worden gebruikt, bijvoorbeeld om kippenboutjes aan te bieden. Soepkommen zijn te verkrijgen met diverse diameters en in uiteenlopende materialen. Bovendien kunt u ook nog eens kiezen tussen heel wat kleuren. Ontdek het aanbod op deze pagina.

Soepkommen met oor of zonder oor

U hebt onder meer de keuze tussen soepkommen met oor en soepkommen zonder een oor. Soepkommen met oor hebben het voordeel dat de kom heel stabiel vast kan worden gehouden, zonder dat men zich kan verbranden. Dat is niet onbelangrijk bij hete soepen. Bovendien maakt dit het eenvoudiger om de soep op te drinken. Dat is eveneens belangrijk, want niet iedereen wil de soep naar binnen lepelen. Een voordeel van soepkommen zonder een oor is dan weer dat ze heel veelzijdig kunnen worden ingezet. Hoewel ze vaak worden gebruikt om soep in te serveren, kunt u dergelijke kommen bijvoorbeeld ook gebruiken om snacks, muesli of pap aan te bieden. Het gaat met andere woorden om een heel universeel in te zetten product dat iedereen in huis zou moeten hebben.

Porseleinen soepkommen en goede alternatieven

Bij het kiezen van soepkommen dient u onder andere aandacht te schenken aan het materiaal. Porselein is een populaire keuze, onder meer omdat het warmtebestendig, slijtvast, geurbestendig en kleurbestendig is. Toch zijn er ook andere materialen die interessant kunnen zijn. Kunststof heeft bijvoorbeeld het voordeel dat u geen scherven hoeft te vrezen. Dat is ideaal voor het serveren van soep aan kinderen. Ook disposable soepkommen met oor of zonder oor behoren tot de mogelijkheden. Kies dan wel voor biologisch afbreekbare materialen. Weet ten slotte dat u niet per se hoeft te kiezen voor soepkommen. U kunt soep ook in een soepbord aanbieden. Vergeet dan natuurlijk niet om ook een soeplepel aan te bieden.

"