Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    6
Merk
  1. Maastricht Porselein (1)

Suikerpotten

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Suikerpotten kopen bij 4UStore

Bij het serveren van koffie of thee mag een suikerpot met lepel niet ontbreken. Dankzij een suikerpot met lepel kunnen uw gasten zelf kiezen of en hoeveel suiker ze bij hun koffie of thee willen. Een suikerpot met lepel is ook een goede oplossing voor bij het aanbieden van bijvoorbeeld pannenkoeken of wafels. U kunt met verschillende suikerpotten ook verschillende soorten suiker aanbieden, zoals bruine suiker, rietsuiker en bloemsuiker. U plaatst het suikerpotje met deksel en al op tafel en laat uw gasten zichzelf bedienen. Ook bij een ontbijtbuffet mogen suikerpotjes uiteraard niet ontbreken.

Verschillende soorten suikerpotten kopen bij 4UStore

Het maakt niet uit of u uw suikerpot zwart of wit wilt, bij ons geniet u van een ruime keuze. U kunt kiezen tussen suikerpotjes in uiteenlopende formaten. Wij raden aan om te kiezen voor een suikerpotje met deksel, zodat u de pot hygiënisch kunt afsluiten. Daarnaast kunt u opteren voor een suikerpot met lepel of gewoon zelf een extra lepeltje aanbieden.

Veelal maakt men suikerpotjes op basis van porselein, omdat dit een erg sterk en duurzaam materiaal is. Dat is een goed idee, maar dan kunnen gasten niet zien wat er in het suikerpotje met deksel zit. Breng dus eventueel een etiket aan. Het is een van de redenen waarom men soms voor een suikerpot glas gebruikt, zodat de inhoud gewoon meteen te zien is. Dat is natuurlijk ook een goede oplossing.

Suiker kopen bij 4UStore

Met alleen suikerpotten bent u nog nergens. U moet uiteraard ook nog suiker hebben om te serveren. Daarom kunt u bij ons niet alleen een suikerpot met deksel verkrijgen, maar ook suiker. Dit gaat van losse suiker in pakken tot suikersticks en suikerklontjes. Als alternatief voor suiker bieden we ook zoetstoffen aan. Bent u op zoek naar suiker voor op de pannenkoek? Ook dan rekent u op het uitgebreide assortiment van 4UStore. Onze producten vindt u op de hieronder weergegeven pagina’s.

"