Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
 1. Flessen en doppen (2)
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (2)
Prijs
 1. 5
  131
Merk
 1. Merkloos (2)
 2. Rubbermaid (5)
Materiaal
 1. Plastic (1)
Verpakking
 1. Sauspotten (2)
 2. Plastic Cups (2)

Voedselbewaring

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2
"

Benodigdheden voor voedselbewaring kopen bij 4UStore

In een gezonde kantine dient er aandacht te gaan naar een goede voedselbewaring. Dat wil zeggen dat voedsel op de correcte temperatuur wordt bewaard, maar ook in een schone ruimte. Daarnaast is het aan te raden om voedsel in een voedselbewaardoos te bewaren. Door te werken met een voedselbewaardoos kan bovendien worden gegarandeerd dat er geen kruisbesmetting optreedt.

Hygiënisch voedsel bewaren met 4UStore

Voor een goede voedselbewaardoos kunt u bij ons terecht. Wij verkopen onder meer de voedselbewaardozen van het merk Rubbermaid. Deze voedselbewaardozen en voedselcontainers zijn te verkrijgen met uiteenlopende volumes, gaande van 3,8 liter tot 116 liter. Hierbij hebben de grootste voedselcontainers wieltjes. Doordat u zo’n voedselbewaardoos met verschillende kleuren en pictogrammen kunt verkrijgen, kunt u meteen een kleurcodesysteem introduceren. Dit zorgt ervoor dat de voedselbewaring nog veiliger verloopt. Niet enkel voor een voedselbewaardoos kunt u bij ons terecht, maar bijvoorbeeld ook voor haringbakjes, slagerijbakken en dergelijke meer. Hygiënisch en praktisch voedsel bewaren, staat daarbij centraal.

Alles voor een goede voedselbewaring en -verwerking

Correct voedsel bewaren, is enorm belangrijk. Ook verse vruchtensappen en soortgelijke verse dranken dient u op een correcte manier te bewaren. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor een voedselbewaardoos, maar ook voor flessen en doppen. We verkopen ook cateringschalen en cateringdozen, net als folies. Al deze benodigdheden dragen bij aan een hygiënische voedselbewaring.

"