Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 19
    71
Merk
  1. Nutella (1)
  2. Nutella (2)
  3. Van Oordt (3)

Chocoladepasta

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Grootverpakkingen met chocoladepasta, hazelnootpasta en hagelslag

Wilt u grootverpakkingen met hagelslag kopen, bent u op zoek naar extra veel cupjes met chocoladepasta of wilt u liever een emmer Nutella bestellen? Dan helpen wij u graag verder. Als groothandelaar in broodbeleg bieden wij uiteenlopende oplossingen aan. Zowel portiecups als emmers met broodbeleg zijn bij ons te verkrijgen. Wij leveren voornamelijk aan grootverbruikers, zoals kantines, pannenkoekententen en hotels. Als grootverbruiker geniet u van voordelige staffelkortingen en ons ruime assortiment.

Chocoladepasta kopen bij 4UStore

Chocoladepasta, ook wel eens chocopasta genoemd, is een smeerbaar broodbeleg dat bestaat uit cacaopoeder, suiker en vetten. Uiteraard worden er vaak nog allerlei andere ingrediënten aan chocoladepasta toegevoegd, denk maar aan johannesbroodpitmeel of vanille. Chocoladepasta is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, afhankelijk van de chocolade die men gebruikt. Zo bestaat er chocoladepasta op basis van melkchocolade, chocoladepasta op basis van pure chocolade en chocoladepasta op basis van witte chocolade. Sinds het einde van de jaren '80 bestaat er ook zoiets als duopasta met twee soorten chocoladepasta, zoals chocoladepasta op basis van witte chocolade en chocoladepasta op basis van zwarte chocolade. Wij verkopen onder meer de cups met chocoladepasta van Van Oordt.

Hazelnootpasta kopen bij 4UStore

Behalve chocoladepasta kunt u bij ons ook hazelnootpasta kopen. Het grote verschil is dat hazelnootpasta fijngemalen hazelnoten bevat. Hazelnootpasta werd in 1960 op de markt gebracht door Brinkers. In 1964 bracht het bedrijf Ferrero een variant op deze hazelnootpasta op de markt, genaamd Nutella. Tot op heden is Nutella een heel bekend merk van hazelnootpasta. Hoewel hazelnootpasta tegenwoordig niet langer de uitstraling heeft van goedkoop te zijn, onder andere omdat de prijzen van hazelnoten de laatste decennia sterk zijn gestegen, werd het aanvankelijk uitgevonden om te besparen op de dure cacao.

Wij verkopen onder meer de hazelnootpasta van Nutella en van Calvé. Dit is verkrijgbaar in portieverpakkingen van 15 gram, maar bovendien kunt u bij ons ook meteen een emmer Nutella bestellen. U kunt onder andere een emmer Nutella bestellen van 3 kilogram. Een emmer Nutella bestellen is per kilogram veel voordeliger dan kleine verpakkingen met hazelnootpasta kopen. Een emmer Nutella bestellen is vooral interessant voor kantines, restaurants, pannenkoekententen en wafelkramen die veel hazelnootpasta verbruiken.

Hagelslag en ander broodbeleg kopen bij 4UStore

Naast hazelnootpasta en chocoladepasta verkopen wij nog heel wat ander broodbeleg. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld ook de hagelslag terug van Van Oordt. Zowel pure hagelslag als melkhagelslag is bij ons te verkrijgen. In combinatie met een beetje boter is hagelslag erg lekker op de boterham. Liever iets anders dan chocoladepasta of hazelnootpasta? Ontdek dan op de onderstaande pagina's het andere broodbeleg dat u bij ons kunt kopen.

"