Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Hagelslag en vlokken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Hagelslag en -vlokken: een smakelijke toevoeging aan de ontbijttafel

Hagelslag en Hagelvlokken zijn een populaire en smakelijke toevoeging voor bij het ontbijt. Er zijn verschillende soorten hagelslag beschikbaar, waaronder hagelslag met melkchocolade, hagelslag met pure chocolade, hagelslag met witte chocolade en hagelslag met fruit. Elk type hagelslag heeft een eigen unieke smaak en textuur. Verder is hagelslag beschikbaar in verschillende verpakkingen, zoals dozen of portiezakjes hagelslag, en kunt u zelfs kiezen voor fairtradevarianten.

Online hagelslag kopen bij 4UStore

Hagelslag bestaat uit kleine stukjes met chocolade, fruit of een andere smaak. Het is ideaal om op boterhammen te leggen. Het is typisch voor België, Nederland en Luxemburg, maar is ook verkrijgbaar in Suriname en Indonesië. Daarbuiten is het vrijwel niet te verkrijgen of wordt het in de vorm van taartdecoratie aangeboden. Er bestaan ongeveer twintig verschillende soorten hagelslag, waaronder minder bekende opties als muisjes (anijshagel). Hagelslag werd in 1907 bedacht door de directeur van de voorloper van de dropfabriek Venco.

Geschikt voor verschillende toepassingen

Hagelslag en hagelvlokken zijn erg lekker op de boterham. Smeer dan eerst een beetje boter, zodat de hagelslag goed blijft plakken aan het brood. Liefhebbers gebruiken soms ook een beetje honing. Hagelslag is niet alleen geschikt voor op de boterham, maar kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld yoghurt, pannenkoeken of wafels op te leuken. Daarnaast is hagelslag ideaal om iets extra’s te geven aan chocolademelk met lekker veel slagroom. Voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven voor chocoladehagelslag zijn er ook andere opties beschikbaar, zoals chocoladepasta voor op de boterham. Zowel boter als chocoladepasta, honing en alles voor op de pannenkoek is te verkrijgen in deze shop.

"