Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Honing

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Honingsticks, honing cups en honinglepels kopen bij 4UStore

Honing is een natuurproduct en wordt gemaakt door honingbijen, bladluizen (honingdauwhoning) en honingpotmieren, een mier die zo gevuld is met honing dat het achterwerk wel een wandelende honingpot lijkt te zijn. Deze mier vormt een belangrijk onderdeel van het dieet van de Aboriginals. De honing die in Nederland te verkrijgen is, is echter grotendeels afkomstig van honingbijen.

Zowel de smaak als de kleur van dit natuurproduct wordt grotendeels bepaald door de door de bijen gebruikte nectar. Bijen die bijvoorbeeld actief zijn op velden met paardenbloemen produceren honing met een andere smaak dan bijen die actief zijn op lindevelden. Hierdoor zijn er grote smaakverschillen tussen de verschillende honingsoorten. Het is meteen ook de reden waarom wij honing verkopen van verschillende merken en oorsprongen. Onder meer de honingproducten van Langnese, Van Oordt en Zuivelrijck zijn bij ons te verkrijgen. Wij verkopen dit alles in de vorm van honing cups, honingsticks en honinglepels.

Honingsticks kopen bij 4UStore

In de eerste plaats kunt u bij ons honingsticks kopen. Honingsticks zijn langwerpige sachets met daarin honing. Honingsticks worden vooral gebruikt voor het zoeten van koffie en thee. Wij verkopen onder meer de honingsticks van Zuivelrijck, Van Oordt en Langnese. Bij de honingsticks van Zuivelrijck kiest u voor een biologisch product. Het gaat om lekkere, biologische honing die onder andere heel lekker is bij muntthee. De honingsticks van Van Oordt zijn niet alleen lekker in een kop thee, maar doen het ook goed bij ontbijtgranen en in de yoghurt. De honingsticks van Langnese bevatten dan weer een goudhelder natuurproduct dat het goed doet aan de ontbijttafel.

Honing cups kopen bij 4UStore

Niet alleen verkopen wij honingsticks, want ook honing cups zijn bij ons te verkrijgen. Bij honing cups is de lekkerste zoethouder in een klein cupje verpakt. Hierdoor heeft u net voldoende honingspread voor een portie. Honing cups hebben het voordeel dat de honingspread makkelijker te smeren is. Hierdoor is het bijvoorbeeld ideaal voor op de pannenkoek of op een boterham. Onder andere een boterham met geitenkaas en honingspread is een populaire keuze. Wij leveren honing cups aan grootverbruikers, zoals broodjeszaken, kantines en hotels. Wij verkopen onder meer de honing cups van Van Oordt.

Honinglepels kopen bij 4UStore

Van oorsprong zijn honinglepels een type keukengereedschap dat wordt gebruikt om honing te doseren. Tegenwoordig verstaan we onder honinglepels disposable lepels met een kant-en-klare dosis honing. Honinglepels gebruikt u onder andere om koffie, thee of andere warme dranken te zoeten. Het is een originele manier om uw klanten honing aan te bieden. Wij verkopen onder meer de honinglepels van Elite. Deze honinglepels bevatten 100% honing van buitenlandse oorsprong.

De lekkerste manier om thee of koffie te zoeten

Honingsticks, honinglepels en honing cups hebben met elkaar gemeen dat ze heel lekker zijn bij een kopje koffie of thee. Het is een ideale manier om warme dranken te zoeten. Voor veganisten is het echter minder geschikt, omdat het een dierlijke oorsprong heeft. Daarom bieden we nog heel wat alternatieven aan om uw koffie of thee te zoeten, zoals suiker en zoetstof. Hieronder ontdekt u er meer over. Ontdek bovendien onze andere benodigdheden voor warme dranken.

"