Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    45
Merk
  1. De Ruijter (1)
  2. Hero (8)
  3. Van Oordt (12)

Jam

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Jam-cupjes kopen bij 4UStore

Jam (Nederland) of confituur (België), een gegeleerd mengsel op basis van suiker, water en een of meerdere vruchtensoorten, is voor velen de favoriete vorm van broodbeleg. Het wordt gemaakt door vruchten met een grote hoeveelheid suiker te koken, wat het een zoete smaak geeft en langdurig houdbaar maakt. Er bestaan verschillende jamsoorten, zoals aardbeienjam, abrikozenjam, bramenjam, kersenjam en kweeperenjam. Ook pruimenjam en rozenbotteljam zijn heel populaire keuzes. Bij 4UStore kunt u jam-cupjes kopen van uiteenlopende merken.

Jam-cupjes: portieverpakkingen met fruitig broodbeleg

Een van de populairste keuzes als het op jam-cupjes aankomt, zijn de Van Oordt Jam Cupjes Aardbei. De Van Oordt Jam Cupjes Aardbei zijn gemaakt op basis van extra veel aardbeien. Al deze jam-cups bevatten 15 gram broodbeleg, wat voldoende is voor het smeren van een boterham. Naast de Van Oordt Jam Cupjes Aardbei verkopen wij ook cups met onder meer abrikozenjam, kersenjam en bosbessenjam. Indien u niet kunt kiezen tussen al deze lekkere jam-cups, kunt u steeds opteren voor een assortimentsverpakking. Deze portieverpakkingen zijn ideaal voor aan de ontbijttafel, bijvoorbeeld bij een ontbijtbuffet in een hotel. Ook is het een goede toevoeging aan een ontbijtmandje.

Fairtradejam kopen bij 4UStore

Indien u op zoek bent naar fairtradejam hebben wij eveneens jam-cupjes voor u beschikbaar. Wij bieden onder meer de fairtradejam van Van Oordt aan. Het gaat om eerlijk en duurzaam broodbeleg dat wordt aangeboden in samenwerking met Fairtrade Original. Van Oordt biedt niet alleen fairtradejam aan, maar bijvoorbeeld ook fairtraderietsuiker, fairtradehazelnootpasta en fairtradepindakaas. Deze en andere fairtradeproducten zijn stuk voor stuk bij ons te verkrijgen. Onder meer op de onderstaande pagina's vindt u deze producten terug.

"