Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Voor op de pannenkoek

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

"

Koop de lekkerste dingen voor op de pannenkoek

Bij 4UStore vindt u heel wat lekkers voor op de pannenkoek, gaande van stroop over hazelnootpasta tot suiker voor op de pannenkoek. Wij leveren de meest uiteenlopende dingen voor op de pannenkoek en leveren voornamelijk aan grootverbruikers, zoals hotels, kantines en pannenkoekententen. Al onze dingen voor op de pannenkoek zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingsformaten.

Stroop voor op de pannenkoek kopen bij 4UStore

In de eerste plaats kunt u bij 4UStore stroop voor op de pannenkoek kopen. Stroop is een dikke en geconcentreerde vloeistof waarin veel suiker is opgelost. Traditioneel wordt stroop gemaakt van appels en/of peren, maar ook andere vruchtenstropen komen voor. Wij verkopen onder meer de schenkstroop van Van Gilse, een bekende stroop voor op de pannenkoek. Deze stroop voor op de pannenkoek is gemaakt volgens een Oudhollands recept en is ook lekker in pap of bij yoghurt. Daarnaast verkopen wij portieverpakkingen met stroop voor op de pannenkoek, onder andere van het merk Van Oordt en Frutesse. Vooral de appelstroop van Frutesse, een stroop voor op de pannenkoek op basis van suikerbieten en extra veel appels, is een populaire keuze.

Suiker voor op de pannenkoek kopen bij 4UStore

Naast stroop voor op de pannenkoek verkopen wij ook suiker voor op de pannenkoek. Het gaat daarbij uiteraard om poedersuiker, ook wel eens bloemsuiker of tafelsuiker genoemd. Poedersuiker is suiker die zo fijn is gemalen dat het wel poeder lijkt te zijn. Soms wordt er ook een beetje zetmeel aan toegevoegd om het poederige effect te vergroten. Ook hierbij heeft u de keuze tussen grootverpakkingen en portieverpakkingen. Voor de portieverpakkingen met poedersuiker rekent u daarbij op Van Oordt The Portion Company. Voor de bussen met poedersuiker is Van Gilse dan weer onze leverancier. Niet alleen maakt Van Gilse heel lekkere suiker voor op de pannenkoek, want hun poedersuiker is ook lekker bij onder meer poffertjes, oliebollen en wafels. Door onder meer het gebruik van zetmeel is poedersuiker minder geschikt voor andere toepassingen, zoals het zoeten van dranken. Daarvoor bieden wij gelukkig ook andere suiker en zoetstoffen aan.

Andere lekkere dingen voor op de pannenkoek

Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen terecht voor stroop of suiker voor op de pannenkoek, maar kunt u bij ons nog heel wat ander lekkers voor op de pannenkoek verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan chocoladepasta, hazelnootpasta en jam. In combinatie met hartige pannenkoeken zijn er uiteraard nog heel wat andere mogelijkheden. Bent u op zoek naar ander lekkers voor op de pannenkoek? Bekijk dan zeker de onderstaande pagina's met andere producten waarvan we denken dat u ze nuttig zult vinden.

"