Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 228
    288
Merk
  1. Vendor (3)

Handdoek-cassettes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Cassettes voor handdoek automaten kopen bij 4UStore

Speciaal voor handdoek automaten zijn er deze handdoekcassettes. Omdat de cassettes met elkaar verbonden zijn, is er altijd nieuw handdoekpapier beschikbaar. Het voordeel van handdoek automaten, noemen wij het. Hierbij zijn verschillende bindmethoden mogelijk, maar centraal staat het gebruiksgemak dat je van de handdoek automaten mag verwachten. Wij verkopen cassettes voor verschillende handdoek automaten van het merk Vendor. Het desbetreffend productnummer is steeds op de productpagina weergegeven en hieronder hebben we het ook over de compatibiliteit met de Vendor handdoek automaten. Bij twijfel kan je echter steeds contact opnemen met onze klantendienst. Zij gaan dan na welke handdoekcassettes geschikt zijn voor jouw handdoek automaten. Dat is net zo fijn.

Welke cassettes voor handdoek automaten kopen bij 4UStore?

Bij 4UStore kan je o.a. de Vendor handdoekcassettes kopen met de nummers 1360, 1362 en 1363. Bij de Vendor 1360 handdoekcassettes gaat het om draadversterkt papier met 2 lagen. Je kan deze cassettes gebruiken in combinatie met de handdoek automaten Vendor dispenser Vision en Vendor dispenser Original. Hiernaast vind je bij ons ook de handdoekcassettes met het nummer 1362. De Vendor 1362 handdoekcassettes hebben eveneens een breedte van 23 centimeter, maar hebben een lengte van 33 meter in plaats van 55 meter. Ze zijn eveneens geschikt voor de handdoek automaten Vendor dispenser Vision en Original. Je kan ze echter ook gebruiken in combinatie met de handdoek automaten PV301000 en PV1328. Tot slot vind je bij ons ook de Vendor 1363 handdoekcassettes. Zij zijn minstens even sterk en zijn voorzien van een plakstrip. Ze zijn alsook geschikt voor de hierboven aangehaalde handdoek automaten.

Over de handdoekcassettes

Het voornaamste verschil tussen de verschillende cassettes heeft alles te maken met de manier waarop de cassettes onderling met elkaar verbonden zijn. Meestal zijn deze op basis van lijm met elkaar verbonden maar ook plakstrip is mogelijk, zoals we het bij de Vendor 1363 handdoekcassettes zien. Op de desbetreffende productpagina’s is hierover meer informatie te vinden. Hoe dan ook is het vervangen van handdoekcassettes heel eenvoudig, want bij handdoek automaten mag je nu eenmaal van een optimaal gebruiksgemak genieten.

"