Onze andere webshops

Handdoekrollen

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Handdoekrollen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen papieren vouwhanddoekjes kopen maar ook handdoekrollen. Net zoals de papieren vouwhanddoekjes gebruik je ze in combinatie met de bijhorende dispenser. Het gebruik van handdoekrollen heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden, zeker indien ze worden ingezet in combinatie met een compatibele handdoekroldispenser. Beschik je reeds over een handdoekroldispenser en twijfel je over de compatibiliteit met onze handdoek rollen? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Zij gaan een en ander voor jou na.

Voordelen van handdoekrollen

Handdoekrollen helpen de handhygiëne te verbeteren door de handen te drogen zonder contactpunten toe te staan. Je hoeft immers niet in de dispenser te grijpen, wat bij pakweg C-vouw handdoekjes wel het geval is. Handdoekrollen ogen ook altijd net en dragen hierdoor bij aan de uitstraling van jouw onderneming. En ook op vlak van kwaliteit hebben dergelijke handdoekrollen veel te bieden, hoewel een en ander afhankelijk blijft van de gekozen handdoekrollen. Bij 4UStore kan je immers zowel 1-laagse als 2-laagse handdoekrollen kopen. De 2-laagse handdoekrollen zijn iets duurder maar voelen wel comfortabeler aan. Bovendien weten ze de handen ook sneller droog te krijgen. Hoe dan ook doen onze handdoek rollen dit alles heel stijlvol, want ze verdwijnen onzichtbaar in de bijpassende dispenser.

Altijd voldoende handdoeken beschikbaar

Een klassieke handdoek is niet alleen onhygiënisch, maar ook echt niet meer van deze tijd. Vooral in drukbezochte sanitaire omgevingen bewijzen handdoekrollen hun meerwaarde. De hoeveelheid papier (of cellulose) aan één rol is dan ook immens. Bij 4UStore kan je bijvoorbeeld handdoek rollen kopen van veertig meter, maar kan je ook opteren voor extra lange handdoek rollen met lengtes die oplopen tot niet minder dan 190 meter. Vergeet natuurlijk wel niet even de compatibiliteit met jouw dispensersysteem na te gaan. Via onze zoekfunctionaliteit kan je onze producten zelf sorteren op basis van het handdoekrolsysteem. Eveneens kan je kiezen voor handdoekrollen die voorzien zijn van ecologische labels of voedselveilige certificaten.

"