Onze andere webshops

Papieren handdoekjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Papieren handdoekjes kopen bij 4UStore

Bij 4UStore zetten we in op goede handhygiëne. Zeker in een kantine is dat geen overbodige luxe. Hiervoor bieden wij verschillende handdoekdispensers aan, net zoals de bijhorende papieren handdoekjes. Op deze pagina vind je de diverse soorten aanvullingen die in deze webwinkel verkrijgbaar zijn, gaande van Z-vouw papieren handdoekjes tot Interfold papieren handdoekjes. Ook oplosbare papieren handdoekjes zijn bij ons verkrijgbaar. Vaak worden deze papieren handdoekjes op toilet gebruikt. Dankzij deze papieren handdoekjes voorkom je verstoppingen.

Papieren handdoekjes krijgen de voorkeur

Een groot aantal infecties verspreidt zich via de bacteriën op jouw handen. Daarom is het van groot belang dat je jouw handen regelmatig en grondig wast met zeep. Als je zeep gebruikt blijven er vrijwel geen bacteriën achter op je handen. Was je jouw handen niet goed of gebruik je geen zeep, dan blijven er dus wel bacteriën achter. Deze bacteriën zullen zich vervolgens extra snel verspreiden, omdat jouw handen nog nat zijn. Met jouw natte handen wrijf je vervolgens over jouw broek, door jouw haar of raak je de deurklink aan. Op deze manier verspreiden bacteriën zich eenvoudig.

Dus, hoe drogen we de handen het best? Juist, met papieren handdoekjes. Echter willen we ook de droogtijd beperken. Met een handendroger duurt het maar liefst 45 seconden voordat jouw handen volledig droog zijn. En dus durven toiletbezoekers dat al eens te vergeten. Niet alleen ‘vergeten’ toiletbezoekers de handendroger al eens te gebruiken. Indien ze het al gebruiken, doen ze het onvoldoende lang. Onderzoek heeft aangetoond dat ze het voor slechts 50% van de benodigde tijd gebruiken!

Gebruik je daarentegen papieren handdoeken? Dan duurt dit slechts 10 seconden. Ook zorgt de wrijving ervoor dat de bacteriën zich aan het papier hechten, terwijl handendrogers de bacteriën soms in de lucht blazen. Kan je kiezen tussen een handendroger en papieren handdoeken? Kies dan altijd voor papieren handdoekjes, dat is toch nog steeds de meest hygiënische oplossing. 

Meer dan alleen papieren handdoekjes

Bij 4UStore kan je niet alleen papieren handdoekjes kopen, maar vind je ook alle andere benodigdheden voor een optimale handhygiëne. Denk aan de dispensersystemen voor jouw papieren handdoekjes, maar ook aan producten voor handhygiëne. Neem vooral even een kijkje op onderstaande pagina’s.