Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 33
    34
Merk
  1. MTS Euro Products (3)
Handdoeksysteem
  1. C-vouw (3)
Aantal lagen
  1. 1-laags (2)
  2. 2-laags (1)
Kleur
  1. Wit (3)
Keurmerk
  1. FSC-keurmerk (1)
  2. EU ECO-label (1)

C-vouw handdoekjes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

C vouw handdoekjes kopen bij 4UStore

C vouw handdoekjes zijn handige handdoekjes voor gebruik in toiletruimtes. Je gebruikt ze in combinatie met de bijpassende C-vouw handdoekdispenser die eveneens in deze webshop verkrijgbaar is. Bij 4UStore kan je C vouw handdoekjes kopen in verschillende uitvoeringen, waarbij je onder andere de keuze hebt tussen 1- en 2-laags C vouw handdoekjes.

C vouw handdoekjes hebben een aantal belangrijke voordelen te bieden die vooral voor drukbezochte toiletten niet onbelangrijk zijn. Maar ook in ondernemingen helpen ze de toilethygiëne te bevorderen. Hieronder lees je meer over onze C vouw handdoekjes. We hebben het onder andere over de voor- en nadelen ervan.

Voordelen van C vouw handdoekjes

Het klopt dat C vouw handdoekjes een aantal belangrijke voordelen te bieden hebben. Het voornaamste voordeel is het gebruiksgemak. En dat heeft alles te maken met hoe zo’n C vouw handdoekjes werken. De C vouw handdoekjes liggen immers los op elkaar gestapeld en bieden hierdoor de mogelijkheid om gelijktijdig meerdere C vouw handdoekjes te grijpen. Dat zorgt ook voor een snellere doorlooptijd. Vooral bij drukbezochte toiletten is dat niet onbelangrijk. Hoewel ze contactpunten toestaan, helpen C vouw handdoekjes toch de handhygiëne te bevorderen daar gebruiksgemak automatisch bijdraagt aan een betere handhygiëne.

Nadelen van C-vouw handdoekjes

Net zoals we het bij andere papieren handdoekjes zien, zijn er ook aan onze C-vouw handdoekjes nadelen verbonden. Dit heeft voornamelijk te maken met het eerder aangehaald gebruiksgemak. Dat werkt immers papierverspilling in de hand, wat zowel economisch als ecologisch nadelig is. Hiernaast wordt er met de hand in de dispenser gegrepen, wat dan weer minder hygiënisch is. Derhalve zijn Z-vouw handdoekjes mogelijks een beter idee. Dergelijke Z-vouw handdoekjes kennen dan wel niet het verregaande gebruiksgemak zoals we het van deze C-vouw handdoekjes gewoon zijn. Maak daarom vooral zelf de noodzakelijke afwegingen of neem contact op met onze klantendienst, zij weten steeds de best geschikte papieren handdoekjes voor jou aan te wijzen. Dat is net zo eenvoudig.

"