Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 52
    61
Merk
  1. MTS Euro Products (4)
Handdoeksysteem
  1. Interfold (4)
Aantal lagen
  1. 2-laags (2)
  2. 3-laags (2)
Kleur
  1. Wit (4)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (4)
  2. PEFC-keurmerk (4)

Interfold handdoekjes

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Interfold handdoekjes kopen bij 4Ustore

Interfold handdoekjes worden gebruikt in de interfold handdoekjesdispenser. Het gaat om klassieke vouwhanddoekjes die zich omwille van hun unieke vouw van andere papieren handdoekjes laten onderscheiden. Uiteraard heeft het verder wel een aantal kenmerken met andere soorten papieren handdoekjes gemeen. En net zoals we het van dergelijke papieren handdoekjes gewoon zijn, hebben ook interfold handdoekjes zowel een aantal voor- als nadelen. Zij zijn niet onbelangrijk, omdat je op basis van deze voor- en nadelen eenvoudiger de best geschikte papieren handdoekjes kiest. Hieronder hebben we het dan ook over de voor- en nadelen van de interfold handdoekjes en maken we de vergelijking met de andere papieren handdoekjes van 4UStore.

Voordelen van de interfold handdoekjes

Het grote voordeel van de interfold handdoekjes is dat je slechts één handdoek uit de dispenser kan nemen, in tegenstelling tot wat we van pakweg C-vouw handdoekjes gewoon zijn. Dit laat zich dan ook vertalen in een economisch en ecologisch voordeel. Het verbruik ligt immers lager. Toch hoeft dat niet in een verminderde kwaliteit te resulteren, want ongeacht de beperktere afname worden de interfold handdoekjes alom geroemd omwille van hun uitzonderlijke droogkracht. Vooral indien je kiest voor 3-laags interfold handdoekjes is dat het geval, maar uiteraard kan je nog steeds opteren voor de goedkopere 1-laags of 2-laags interfold handdoekjes.  

Nadelen van de interfold handdoekjes

Elk voordeel heb se nadeel. We kunnen het bijna Cruijffiaans samenvatten. Ook voor onze interfold handdoekjes is dat onverminderd het geval. Sommige klanten vinden ze immers minder gebruiksvriendelijk dan C-vouw handdoekjes, net omdat ze maar één handdoekje per keer afgeven. In stijlvolle restaurants of exclusieve kantoren laat je ze dus maar beter achterwege.

Een ander nadeel is dan weer dat de beperkte afname de doorlooptijd vergroot waardoor wachtrijen toenemen. Vooral in drukbezochte toiletten zijn interfold handdoekjes een minder goede keuze en opteer je maar beter voor C-vouw handdoekjes. Gaat het om een publiek toilet? Dan kies je tot slot voor oplosbare papieren handdoekjes. Zo hoef je geen verstoppingen te vrezen.

Maar in alle andere gevallen, gaande van kantoorgebouwen tot kantines en taveernes, zijn interfold handdoekjes de best geschikte keuze. Neem dat maar van ons aan.

"