Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 57
    58
Merk
  1. MTS Euro Products (1)
Handdoeksysteem
  1. Mini-vouw (1)
Aantal lagen
  1. 2-laags (1)
Kleur
  1. Wit (1)

Minivouw handdoekjes

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Minivouw handdoekjes kopen bij 4UStore

Minivouw handdoekjes, ook wel eens minifold handdoekjes genoemd, worden gebruikt in combinatie met een Minifold vouwhanddoekdispenser. De minivouw handdoekjes treffen we vooral aan in kleine sanitaire omgevingen. Minivouw handdoekjes vormen dan ook een ideale oplossing bij plaatsgebrek, net zoals de multivouw handdoekjes. En net zoals we het bij de multivouw handdoekjes zien, zijn er zowel voor- als nadelen aan de minivouw handdoekjes verbonden. En daarover informeren wij van 4UStore jou graag. Zo kies je steeds de papieren handdoekjes die het best bij jou passen. En zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voordelen van minivouw handdoekjes

De beperkte afmetingen van de minivouw handdoekjes resulteren al snel in een eerste voordeel. Zo kan je de minivouw handdoekjes en de bijhorende dispenser ook in kleinere sanitaire omgevingen gebruiken en ook daar van een optimale handhygiëne genieten. Hiernaast boeten deze minivouw handdoekjes niet aan kwaliteit in, integendeel. Zelfs met een beperkte afname en een klein droogoppervlak krijgen ze de handen moeiteloos droog. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de opperste kwaliteit en het hoogwaardig comfort. Een extra voordeel van de minivouw handdoekjes is overigens dat ze verspilling helpen tegen te gaan, net zoals we het ook van de Z-vouw handdoekjes of de multivouw handdoekjes gewoon zijn. En dat is zowel goed voor het milieu, als voor jouw portemonnee.

Nadelen van de minivouw handdoekjes

Aan de minivouw handdoekjes kleven, net zoals bij de andere papieren handdoekjes, ook een aantal nadelen. Het compact karakter van zowel de minivouw handdoekjes als van de minivouw handdoekdispenser zorgen er immers voor dat je de dispenser vaker met nieuwe minifold handdoekjes moet navullen. Niet problematisch, maar voor drukbezochte sanitaire omgevingen is het echter niet de beste keuze. Hiernaast kent het niet het gebruiksgemak zoals onder andere de C-vouw handdoekjes het wel kennen. Weeg daarom de verschillende voor- en nadelen met elkaar af en neem ook een kijkje op onze andere categoriepagina’s. Of vraag gewoon onze klantendienst om hulp, zij weten immers als geen ander de weg naar de best geschikte papieren handdoekjes te vinden. Eenvoudig, toch?

"