Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Multivouw handdoekjes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Multivouw handdoekjes kopen bij 4UStore

Een goede handdoekdispenser is onmisbaar voor een sanitaire omgeving. Voor een goede handhygiëne zijn papieren handdoekjes immers een must. Papieren handdoekjes zijn dan ook veel hygiënischer dan handdoeken op basis van textiel. Bij de zoektocht naar geschikte papieren handdoekjes kom je echter al snel voor een ruime keuze te staan. Zo zijn er bijvoorbeeld niet alleen multivouw handdoekjes maar ook C-vouw handdoekjes, Z-vouw handdoekjes en Interfold handdoekjes. Veel heeft te maken met de manier waarop de handdoekjes werden gevouwen en dus worden afgenomen. Dat resulteert dan ook in zowel voor- als nadelen, ook wat de multivouw handdoekjes betreft.

Voordelen van multivouw handdoekjes

De multivouw handdoekjes hebben dezelfde vouw als intervouw handdoekjes, buiten dat ze dan smaller zijn. Zo zijn ze meerdere keren in elkaar gevouwen en kan je per trekbeweging slechts één multivouw handdoekje afnemen, terwijl het volgende handdoekje wel gewoon klaar wordt gelegd. Gebruiksgemak is dan ook het logisch gevolg, terwijl verspilling wordt tegengegaan. Het resulteert dan ook in een economisch en ecologisch voordeel. Echter zijn multivouw handdoekjes wel een stuk smaller gevouwen, waardoor ze geschikt zijn voor compacte dispensers. Vooral in toiletomgevingen waar plaatsgebrek een realiteit is, bewijzen multivouw handdoekjes dan ook hun meerwaarde. Geen zorgen: de beperkte afname resulteert niet in een beperkte kwaliteit. Multivouw handdoekjes zijn immers van een hogere kwaliteit en staan een snellere droging toe.

Nadelen van multivouw handdoekjes

Aan multivouw handdoekjes zijn echter ook een aantal nadelen verbonden. Zo biedt het minder comfort dan C-vouw handdoekjes waarbij je meteen meerdere handdoekjes kan afnemen, wat anderzijds weer in verspilling resulteert. Het beknopt formaat van de multifold handdoekjes zorgt er ook voor dat er minder handdoekjes in de dispenser passen, waardoor je het vaker met nieuwe multivouw handdoekjes moet aanvullen. Voor drukbezochte toiletomgevingen zijn multivouw handdoekjes dan ook iets minder geschikt.

"