Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 53
    54
Merk
  1. MTS Euro Products (1)
Handdoeksysteem
  1. Oplosbaar (1)
Aantal lagen
  1. 2-laags (1)
Kleur
  1. Wit (1)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (1)

Oplosbare handdoekjes

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Oplosbare handdoekjes kopen bij 4UStore

Een verstopt toilet, wie heeft er nog geen last van gehad? Vaak ligt de oorzaak bij de vele spulletjes die in de toiletten worden geworpen. En dan gaat het niet alleen over grote proppen toiletpapier. Loodgieters treffen soms de gekste zaken aan, gaande van condooms tot spulletjes voor dameshygiëne. Het aanbieden van geschikte vuilnis- en dameshygiënebakjes kan er alvast voor zorgen dat er minder spulletjes in de toiletten verdwijnen. Zeker bij openbare toiletten is dat geen overbodige luxe. Toch kan je ook meer doen dan enkel dat. Kiezen voor oplosbare handdoekjes kan bijvoorbeeld verstoppingen helpen te voorkomen, daar je dergelijke oplosbare handdoekjes gewoon door het toilet mag spoelen.

Oplosbare handdoekjes op basis van cellulose

Dergelijke oplosbare handdoekjes, ook wel eens flushable towels genoemd, hebben hun oplosbaar karakter te danken aan het basismateriaal: cellulose. Cellulose is een natuurlijk product dat in principe niet meteen oplost in water, maar wel eenvoudig afbreekt. Hierdoor zullen oplosbare handdoekjes nooit voor proppen zorgen of zullen ze geen verstoppingen veroorzaken. Overigens kennen dergelijke oplosbare handdoekjes wel een versnelde oplostijd, waardoor ze wel gewoon kunnen worden gebruikt door eigenaars van septische putten. Bij 4UStore vind je onder andere de oplosbare handdoekjes van Euro Products, een gecertificeerd merk dat milieuvriendelijke producten op de markt brengt. Niet voor niets zijn haar oplosbare handdoekjes voorzien van het Europese Ecolabel.

Verkrijgbaar in verschillende vouwen

Hoewel we deze producten in de categorie oplosbare handdoekjes plaatsen, kan je ze wel gewoon gebruiken in combinatie met onze dispensersystemen. Het is dan wel belangrijk om de vouw van de oplosbare handdoekjes na te gaan. Bij 4UStore kan je de oplosbare handdoekjes immers met verschillende vouwen verkrijgen, waarvan de Z-vouw veruit de populairste is. Bij zo’n Z-vouw disposable handdoekjes wordt verspilling immers tegengegaan, wat op zijn beurt de hoeveelheid papier dat in het toilet verdwijnt tot het minimale beperkt. En dat helpt niet alleen verstoppingen te voorkomen, maar is ook goed voor het milieu. En voor de portemonnee, want je moet minder snel nieuwe oplosbare handdoekjes kopen. Twijfel je over de compatibiliteit van onze oplosbare handdoekjes met jouw vouwhanddoekdispenser? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Wij gaan een en ander voor jou na.

"