Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 92
    121
Merk
  1. MTS Euro Products (10)

Placemats

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Placemats kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je een ruim aanbod aan  papieren placemats en dit in diverse kleuren. Hierdoor vind je altijd een placemat die past binnen jouw stijl of gelegenheid. Zo’n papieren placemats hebben een groot aantal voordelen te bieden. Hoe dan ook zien ze er altijd goed uit. Je kan ze gebruiken tijdens jouw bedrijfsfeestje, maar ook in jouw restaurant of brasserie.

De voordelen van papieren placemats

Papieren placemats worden duidelijk steeds belangrijker. Waarom zij de linnen placemats vervangen? Dat heeft alles te maken met de voordelen van de papieren variant. In de eerste plaats gaat het om een fikse kostenbesparing. Voor de prijs van linnen placemats koop je al snel 500 papieren varianten. Sommigen halen aan dat een linnen placemat echter een investering is die zich op termijn terug zal verdienen. Toch bewijst de financiële realiteit het tegendeel: het ontbreken van wasserijkosten maken papieren placemats ook op lange termijn goedkoper.

Uiteraard hebben papieren placemats nog een aantal andere voordelen. Zo zijn ze compact en eenvoudig op te bergen, geschikt voor alle gelegenheden en bovendien ook nog eens heel stevig.

Welke kleur moet jouw papieren placemat hebben?

Bij 4UStore heb je de keuze tussen tientallen verschillende kleuren. De eeuwige twijfel is het logisch gevolg. Toch is het kiezen van een kleur lang niet zo moeilijk, op voorwaarde dat je weet bij welke gelegenheid een bepaald kleur het heel goed doet.

Neem nu bijvoorbeeld de kleur geel dat het heel goed doet bij zomerse feestjes. Een lente- of afstudeerfeest in jouw restaurant? Kies ook dan voor een gele placemat. Geel wordt immers gelinkt aan intelligentie en optimisme. Is het feestje er één voor de geboorte van een zoontje? Kies dan voor blauwe placemats. Roze is er dan weer voor de geboorte van een dochter.

Een groene placemat is ideaal tijdens de herfstperiode, terwijl je voor een rode placemat kiest bij stijlvolle en luxueuze feestjes. Tot slot zijn er dan weer de twee uitersten. Terwijl zwarte placemats voornamelijk worden gebruikt bij een begrafenis, doet een witte placemat het goed op een trouwfeest. Ook bij religieuze festiviteiten zijn witte placemats zeker niet ongewoon.