Onze andere webshops

Poetspapier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Poetspapier kopen bij 4UStore

Reinigings- of poetspapier is voor een ruim aantal taken inzetbaar. Zo kan je reinigingspapier gebruiken om vocht te deppen in een slagerij. Maar ook in een dierenartspraktijk kan poetspapier worden gebruikt. In zo’n geval kies je maar beter voor blauw reinigingspapier. Hiernaast kan je reinigingspapier gebruiken in garages. Een groot absorberend vermogen is dan wel een must. Bij 4UStore kan je verschillende soorten poetspapier kopen. We maken hierbij een onderscheid tussen industrieel poetspapier en midi- en minirollen poetspapier. Hieronder lichten we een en ander toe.

Midi- en minirollen poetspapier kopen bij 4UStore

Het onderscheid tussen midi- en minirollen poetspapier heeft alles te maken met de afmetingen ervan. Minirollen poets papier hebben bijvoorbeeld een lengte tot 120 meter. Deze rollen poets papier zijn verkrijgbaar in een uitvoering met één of twee lagen en dit zowel met als zonder koker. De midirollen poetspapier zijn daarentegen veel langer. Het 2-laags reinigingspapier heeft al snel een lengte van 150 meter, maar het 1-laags reinigingspapier kent lengtes tot maar liefst 300 meter. Zo is er steeds meer dan voldoende poetspapier beschikbaar.

Industrieel poetspapier kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je ook industrieel reinigingspapier kopen. Het gaat om extra stevig poetspapier met een verhoogde absorptiegraad. Je kan het reinigingspapier bijvoorbeeld gebruiken bij olievlekken. Het industrieel poetspapier heeft een opvallende blauwe kleur. Hierdoor is het meteen zichtbaar indien een stukje van het reinigingspapier achterblijft. Dat is niet onbelangrijk, want zo kan het papier de productielijn niet verstoren. Hierdoor is het industrieel reinigingspapier ook geschikt voor gebruik in de voedselverwerkende industrie. Uiteraard heeft het industrieel reinigingspapier ook extra grote formaten. Extra grote rollen industriepapier met lengtes tot 1.000 meter zijn geen uitzondering. Het industrieel reinigingspapier is verkrijgbaar in uitvoeringen met 1 laag, 2 lagen en 3 lagen en dit met milieukeurmerken zoals FSC en het Europese Eco-label.

"