Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Midirollen

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Midirollen poetspapier kopen bij 4UStore

Midirollen poetspapier zijn veelzijdig inzetbaar. Zo kan je de midirollen gebruiken om jouw handen te drogen. Daarnaast beschikken de midirollen poetspapier ook over een hoog absorberend vermogen. Hierdoor kan je de midirollen poetspapier gebruiken om vocht te absorberen. Maar denk ook aan het verwijderen van vuil en vet, bijvoorbeeld bij het reinigen van een machine. Het gebruik van midirollen poetspapier is eenvoudig en hygiënisch. Na gebruik kan je het papier gewoon weggooien. En omdat het om midi rollen papier gaat, heb je altijd voldoende poetspapier voorradig. Bij de midirollen hoort een hiervoor bestemde dispenser zodat het simpeler is de doeken aftescheuren en te gebruiken. 

Waarop letten bij het kopen van midirollen poetspapier?

In de eerste plaats let je op kwaliteit van de midi rollen papier. De midi rollen papier zijn verkrijgbaar in een 1- of 2-laagse uitvoering. Midirollen poetspapier met twee lagen zijn steviger en scheuren minder snel. Anderzijds bevat elke rol minder papier, waardoor het iets duurder is in gebruik. Bij een enkele laag papier geldt dan weer het omgekeerde. Let daarnaast ook op de kleur van de midirollen poetspapier. Voor klassieke toepassingen is dat misschien minder belangrijk, maar zeker in kantines of waar er contact kan zijn met voedingsmiddelen kies je blauwe midirollen. Het kleur blauw valt immers goed op, zeker bij voedingsproducten. Zo merk je contaminaties veel eenvoudiger op.

Ontdek de midirollen van 4UStore

4UStore produceert ook zelf poetspapier. Het gaat om extra goedkoop 1-laags poetspapier. Hierbij kiezen wij nadrukkelijk voor gerecycled tissuepapier met een groot absorberend vermogen. Zo combineren we de aangename prijs niet alleen met kwaliteit maar ook met duurzaamheid. En ondanks zijn enkele laag is het poetspapier ongemeen sterk. Daarop wordt het dan ook utivoerig getest.

Meer poetspapier kopen bij 4UStore

Bij 4UStore ben je niet alleen aan het juiste adres voor het kopen van midirollen poetspapier. Bij ons vind je ook kleinere en grotere rollen poetspapier. Bekijk ook zelf even ons assortiment: