Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Airlaid servetten

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Airlaid servetten kopen bij 4UStore

Papieren servetten hebben een aantal belangrijke voordelen, maar missen toch de klasse die nodig is voor een zakelijk etentje. Bij een lunchvergadering op het werk krijgen linnen servetten wel vaker de voorkeur. Toch bestaat er ook een uitstekend alternatief: Airlaid servetten. Airlaid servetten brengen de kwaliteit van linnen servetten zonder de nadelen ervan. Zo zijn Airlaid servetten goedkoop, moeten ze na gebruik niet worden gewassen en heb je er verder geen omkijken naar. Airlaid morsdoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Airlaid servetten 40 x 40 centimeter

De meest bekende Airlaid servetten zijn deze met het formaat 40 x 40 centimeter. Zij zijn verkrijgbaar als klassieke Airlaid servetten met 1/4-vouw, maar ook als Airlaid bestek servetten met 1/8-vouw. Die laatste vervangen een eventueel bestekzakje niet, maar zijn wel ideaal om te gebruiken in horecagelegenheden. Naast de Airlaid servetten met formaat 40 x 40 centimeter vind je bij 4UStore ook Airlaid servetten met het formaat 50 x 50 centimeter. Zij zijn enkel verkrijgbaar met 1/4-vouw. Alle Airlaid morsdoekjes zijn beschikbaar in standaardkleuren zoals wit, rood en zwart, maar ook minder frequent voorkomende kleuren zoals crème of bordeaux bestel je bij 4UStore.

De kwaliteit van de Airlaid servetten

We spreken eigenlijk van Airlaid non woven servetten. Ze zijn niet geweven of gebreid, maar gemaakt op basis van een gehecht vlies. Hierdoor zijn ze veel steviger en scheurbestendiger. Voor de Airlaid servetten werd bovendien gebruikgemaakt van cellulosepapier. Dit is een natuurlijk product dat vaak ontstaat uit gerecycled krantenpapier. Het is heel vochtregulerend en isolerend, waardoor een servet perfect kan worden gebruikt om een heet kopje thee vast te houden.

Onze andere producten

Naast onze Airlaid servetten vind je bij 4UStore nog talloze andere producten om een lunchmeeting extra stijlvol te maken. Bekijk daarom zeker ook deze categorieën: