Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
  1. Tafelservetten (1)
Prijs
  1. 71
    72
Merk
  1. MTS Euro Products (1)

Tafelservetten

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Airlaid servetten kopen bij 4UStore

Airlaid servetten, ook wel eens als Air-laid servetten geschreven, wordt de koning onder de servetten genoemd. En kenners zal dat natuurlijk niet verbazen. Niet geheel onlogisch hebben wij van 4UStore ook een ruime collectie Airlaid servetten aan ons assortiment toegevoegd. Bij ons vind je immers Airlaid servetten met ¼- en 1/8-vouw en met uiteenlopende afmetingen, gaande van 40x40 cm tot 40x50 cm. Deze luxe Airlaid servetten zijn bovendien verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren waardoor ze altijd bij jouw tafelinrichting aansluiten. De Air-laid servetten zijn een ideale keuze voor zij die stijl hoog in het vaandel dragen.

Wat zijn Airlaid servetten?

Airlaid servetten zijn hoogwaardige servetten die zacht aanvoelen en altijd mooi ogen. Ze beschikken over een aantal uitstekende eigenschappen en horen tot de top van hun segment, waardoor ze vooral door restaurants worden gebruikt. De Airlaid servetten ogen altijd heel stijlvol en komen daardoor in talloze beschikbare kleuren. De Airlaid servetten bestaan voor ongeveer 85% uit vezels. Airlaid papier wordt overigens niet alleen gebruikt voor de productie van papieren servetten maar ook voor placemats, natte doekjes en doekjes voor vrouwenhygiëne. De ultieme zachtheid ervan hoort dan ook niet te verbazen.

Eigenschappen van de Airlaid servetten

Het geheim achter de Airlaid servetten heeft alles te maken met de unieke techniek die erachter verscholen gaat. Het papier werd immers met lucht belegd en is hierdoor erg volumineus, terwijl het over een hoog absorptievermogen beschikt. Omdat het uit donspulp werd vervaardigd, voelt het heel zacht aan. Toch is het gelijktijdig ook stevig, zeker in vergelijking met geweven stoffen. De Airlaid servetten laten zich echter ook door andere eigenschappen typeren. Zo zijn de Air-laid servetten zacht en krassen ze niet. Van statische elektriciteit hebben ze geen last en pluizen laten ze niet achter. Zelfs nat behouden ze hun sterkte. Hierdoor verkrijg je een schone en hygiënische Airlaid servet. En dat zijn ook de eigenschappen die je van onze Air-laid servetten mag verwachten.

"