Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 17
    37
Merk
  1. MTS Euro Products (1)
  2. Merkloos (1)

Tissues

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Hygiënedoekjes & tissues kopen bij 4UStore

Een goede handhygiëne is belangrijk, maar zonder stromend water is dat lang niet altijd een evidentie. Hygiënedoekjes bieden hier de oplossing. Speciaal voor de horecasector voorzien wij ook hygiënedoekjes met citroengeur en dit in handige portieverpakkingen. Tot slot hebben we met onze tissue dispenserdozen ook aandacht voor het droog reinigen van de handen of het aangezicht. Bij 4UStore kan je echter ook tissues kopen in kleine broekzakverpakkingen.

Hygiënedoekjes kopen bij 4UStore

In feite is een hygiënedoekje gewoon een vochtige tissue. Ze worden gebruikt om de handen te reinigen indien er geen watertoevoer beschikbaar is. Vaak worden ze apart verpakt opdat je zo’n vochtige tissue ook onderweg gebruiken kan. Weet wel dat er verschillende soorten hygiënedoekjes bestaan. Zo zijn de hygiënedoekjes die wij verkopen een ideale oplossing voor het verwijderen van zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil. Echter hebben zij geen desinfecterende werking. Ze doen met andere woorden louter dienst als verfrissingsdoekje en kunnen niet als desinfecterende tissue voor medische omgevingen worden gebruikt.

Tissues kopen bij 4UStore

In tegenstelling tot het aangehaalde hygiënedoekje, wordt een tissue droog gebruikt. Zo’n tissue gebruik je dan ook voor het reinigen van zichtbaar vuil of voor een snelle verfrissing. In de praktijk gebruikt men een tissue bijvoorbeeld om zweet af te kuisen en zich droog te verfrissen. Echter kan een tissue ook worden gebruikt voor het snuiten van de neus. Zo’n tissue komt dan meestal wel in een pakje in broekzakformaat. Echter bieden wij ook papieren zakdoekjes aan in zogenaamde tissue dispenserdozen. Zij zijn geschikt voor de plaatsen op een bureau of in de keuken- of sanitaire omgeving.

Citroendoekjes kopen bij 4UStore

Naast de tissue en het hygiënedoekje vind je bij 4UStore ook de zogenoemde citroendoekjes. Het gaat hier om een vochtige tissue voor het reinigen van de handen. Hierbij laat het ook een frisse geur achter. Dergelijke citroendoekjes worden vaak aangeboden in horecagelegenheden waarbij het niet ongewoon is dat de vingers vuil worden. Denk bijvoorbeeld aan horecagelegenheden waar men kreeft of ribbetjes serveert. Stiekem mag je ze natuurlijk ook in de snackbar aanbieden. Iedereen weet immers dat de kids patat het liefst met de handjes eten.