Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bulkpack WC papier

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Bulkpack wc papier kopen bij 4UStore

Een bulkpack wc papier bestaat uit losse velletjes gevouwen toiletpapier. Het komt in ruime hoeveelheden terwijl het wel gewoon een compact formaat heeft. Ze worden gebruikt in combinatie met een bulkpack dispenser en worden ook wel eens T3 (Tork) of toilet folded genoemd. Bij de zoektocht naar geschikt bulkpack wc papier is het belangrijk om rekening te houden met de specificaties van de dispenser en eventuele wensen met betrekking tot het bulkpack wc papier. Zo heb je steeds de keuze tussen een breed aantal laagjes en kan je ook kiezen voor gerecycled wc papier.

Welk formaat bulkpack wc papier nodig?

In de eerste plaats hebben we hier goed nieuws: de meeste fabrikanten kiezen tegenwoordig voor standaard formaten. Ook wij hebben het universele formaat wc papier gewoon opgenomen in ons assortiment en dit tenzij nadrukkelijk anders aangegeven. Twijfel je over het benodigde formaat? Neem dan steeds de specificaties van jouw dispenser door om zo het geschikte wc papier te kiezen.

Hoeveel laagjes moet het bulkpack wc papier hebben?

Het aantal laagjes staat in rechtstreeks verband met het comfortniveau. Hoe meer laagjes, hoe comfortabeler het toiletpapier aanvoelt. Voor bulkpack wc papier wordt meestal gekozen voor twee laagjes. Dit voelt comfortabel aan, zonder in hoge kosten te resulteren. Gaat het om een openbaar toilet? Dan kan eventueel een enkel laagje volstaan, hoewel de praktijk aantoont dat dat nog niet automatisch in minder papierverbruik hoeft te resulteren. Drie laagjes of meer is dan weer enkel een goed idee voor luxueuze sanitaire ruimtes. Dat een VIP een extra laagje toiletpapier krijgt, daar hoeft niks mis mee te zijn. Maar op restaurant of op kantoor volstaat een bulkpack wc papier met twee laagjes ook gewoon.

Vergeet tot slot niet rekening te houden met een aantal andere persoonlijke vereisten. Zo bestaat er wc papier op basis van gerecycled materiaal of voorzien van het EU Ecolabel. Neem de productinformatie door voor een gedetailleerd overzicht van alle eigenschappen.