Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 35
    78
Merk
  1. MTS Euro Products (2)
  2. Tork (2)
Toiletpapiersysteem
  1. Coreless toiletpapier (4)
Aantal lagen
  1. 1-laags (1)
  2. 2-laags (3)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (4)

Coreless WC papier

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Coreless toiletpapier kopen bij 4UStore

Coreless toiletpapier is wc-papier dat niet over een kartonnen of plastic rol beschikt. Zo’n rol coreless wc-papier heeft dan ook enkele belangrijke voordelen te bieden. Wel moet je meer doen dan alleen coreless toiletpapier kopen, want je moet het natuurlijk gebruiken in combinatie met een bijpassende dispenser. Niet alleen het coreless toiletpapier kopen kan gewoon bij 4UStore, ook de bijhorende coreless dispenser is bij ons gewoon verkrijgbaar. Beschik je zelf al over een dispenser en twijfel je over de compatibiliteit? Geen probleem, onze klantendienst helpt jou graag verder.

Waarom coreless toiletpapier kopen?

Coreless wc-papier heeft verschillende voordelen te bieden. Zo staat coreless toiletpapier kopen gelijk aan kiezen voor een compacte vormgeving. Door het ontbreken van de kern is er immers meer ruimte voor het wc-papier. Hierdoor heb je minder opslagruimte nodig en moet je de rollen minder snel vervangen. Bovendien moet je natuurlijk ook minder snel nieuw toiletpapier kopen. Hiernaast is coreless toiletpapier kopen ook een milieubewuste keuze. Jaarlijks belanden er immers heel wat kartonnen kernen op de afvalberg. Een onnodige druk op het milieu, want het gaat wel degelijk om overbodig afval. En dat laatste zorgt er tot slot voor dat je dat afval ook niet in jouw afvalzakken hoeft te deponeren. Waardoor het andermaal in een economisch voordeel resulteert. Je wint er alleen maar bij, dus waarom zou je geen coreless toiletpapier kopen? Wij moeten jou het antwoord schuldig blijven, want ook wij hebben geen idee.

Verschillende soorten coreless toiletpapier kopen

Bij 4UStore kan je coreless toiletpapier kopen van bekende merken zoals Tork. Hierbij komt het coreless wc-papier in uiteenlopende uitvoeringen. Zo kan je zowel 1-laags als 2-laags coreless toiletpapier kopen bij 4UStore. Eveneens kan je bij 4UStore coreless toiletpapier kopen dat voorzien is van het EU ECO-label. Dit EU ECO-label geeft aan dat dit wc-papier ecologisch vriendelijker is dan andere verkrijgbare varianten. En zo geef je het milieu een extra duwtje in de rug.

"