Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Doprol WC papier

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Doprol toiletpapier kopen bij 4UStore

Doprol toiletpapier bestaat steeds uit een plastic dop met daarrond een wikkeling van toiletpapier. De plastic dop steekt aan de zijkanten uit, waardoor het zich eenvoudig laat klemmen in een speciaal daarvoor ontworpen doproldispenser. Wanneer het toiletpapier op is, laat het doprol toiletpapier zich even eenvoudig verwijderen. Hierbij heb je steeds de keuze tussen verschillende soorten toiletpapier, gaande van deze van Vendor tot Satino en andere merken. Ook in de keuze voor het aantal laagjes ben je vrij. Qua afmetingen moet je dan natuurlijk weer rekening houden met de specificaties van jouw dispenser.

De verschillende soorten doprol wc-papier

Bij 4UStore kunnen we de verschillende soorten doprol toiletpapier eenvoudigweg in drie categorieën indelen: de 1-laags, 2-laags en 3-laags papiervarianten. Voor hoeveel lagen je kiest, is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren. Drie lagen zorgt bijvoorbeeld voor extra comfort, maar is minder compact en zal ook een hoger prijskaartje kennen. Een hoog papierverbruik heeft bovendien ook invloed op het duurzaam karakter van jouw sanitaire omgeving. Om die reden kiest men meestal voor 2-laags doprol toiletpapier. Ook in de horeca of op kantoor volstaat dit. De goedkoopste oplossing is dan weer 1-laags doprol toiletpapier. Dit goedkoop toiletpapier vinden we vaak terug in openbare toiletten of in sanitaire omgevingen met een hoog verloop.

Doprol toiletpapier kopen met een keurmerk

Via de zoekfunctionaliteit op deze pagina kan je op zoek gaan naar toiletpapier dat voorzien is van een keurmerk. Het gaat om de keurmerken FSC, het Europese Eco-label en het keurmerk Cradle to Cradle. Alle drie deze keurmerken bewijzen dat de fabrikant bouwt aan een eerlijkere en duurzame wereld. Door te kiezen voor dit wc-papier, doe jij dit ook.

Meer weten over de gecertificeerde producten op 4UStore? Vraag onze klantenservice om meer informatie.