Onze andere webshops

Jumbo WC papier

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Jumbo toiletpapier kopen bij 4UStore

Jumbo toiletpapier is extra stevig toiletpapier in extra grote rollen. Hierdoor heb je steeds voldoende wc-papier beschikbaar, terwijl je ook nog eens geniet van voordelige tarieven. Want jumbo wc-papier is bovenal goedkoop. Het jumbo wc-papier zorgt er bovendien voor dat je rollen minder snel moet vervangen. Hierdoor is jumbo wc-papier uitermate geschikt voor sanitaire ruimtes die vaak worden gebruikt, bijvoorbeeld in de horecasector. Het jumbo wc-papier wordt gebruikt in combinatie met de bijhorende jumbo dispensers, die eveneens verkrijgbaar zijn bij 4UStore. Bij 4UStore kan je zowel mini jumbo toiletpapier als maxi jumbo toiletpapier kopen.

Mini jumbo toiletpapier kopen bij 4UStore

Het mini jumbo toiletpapier gebruik je in combinatie met de mini jumborolhouder. Deze mini jumborolhouders zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor één of twee rollen en dit in de kleuren wit, zwart en zilver. Het mini jumbo toiletpapier is een 2-laags wc-papier waarvan de lengte oploopt tot maar liefst 180 meter. Het mini jumbo wc-papier is hierbij gemaakt van cellulose en breekt met andere woorden af in de afvoerleidingen, waardoor verstoppingen worden voorkomen. Het mini jumbo wc-papier is ideaal voor gebruik op drukkere plekken zoals taveernes en restaurants.

Maxi jumbo wc-papier kopen bij 4UStore

Het maxi jumbo toiletpapier wordt dan weer gebruikt in combinatie met de maxi jumborolhouder die eveneens verkrijgbaar is bij 4UStore en dit van merken zoals Mediclinics. Het maxi jumbo wc-papier is niet alleen verkrijgbaar als 2-laags wc-papier maar ook als variant met een enkele laag. Verder kent het dezelfde voordelen als het mini jumbo wc-papier. Enkel is het maxi jumbo toiletpapier veel langer. Vooral indien je kiest voor 1-laags maxi jumbo toiletpapier loopt de lengte al snel op. Zo kan je bij 4UStore rollen maxi jumbo toiletpapier kopen die variëren van 380 meter (2-laags maxi jumbo toiletpapier) tot maar liefst 525 meter (1-laags maxi jumbo wc-papier). Hierdoor is het maxi jumbo wc-papier ideaal voor drukbezochte toiletten. Denk bijvoorbeeld aan het sanitair van drukke bedrijfskantines.

"