Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mini Jumbo WC papier

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Mini Jumbo wc papier kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je zowel mini- als maxi Jumbo wc papier kopen. Zij laten zich gebruiken in combinatie met de bijhorende Jumbo dispenser. Dergelijk Jumbo wc papier heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden. Zo gaat het om wc-papier van opperste kwaliteit waarbij kwantiteit eveneens centraal weet te staan. De lengte van dergelijke rollen neemt immers al snel grote proporties aan. Rollen met lengtes tot en met 525 meter zijn hierbij niet ongewoon. In dat laatste geval gaat het uiteraard om het zogenoemde maxi Jumbo wc papier. Maar ook mini Jumbo toiletpapier, vooral geschikt voor horecagelegenheden, kan gelijkaardige adelbrieven voorleggen.

Wat is mini Jumbo wc papier?

Mini Jumbo wc papier is uiterst kwalitatief toiletpapier op extra grote rollen. Je dient het te gebruiken in combinatie met de mini Jumbo wc papier dispenser. Het gaat bij dit mini Jumbo wc-papier om rollen toiletpapier met een lengte van 180 meter, waardoor er altijd wel voldoende toiletpapier beschikbaar is. Dat is al helemaal het geval indien je opteert voor een dispenser met twee rollen mini Jumbo wc papier. Toch is niet alleen de kwantiteit opvallend, maar ook de kwaliteit. Het mini Jumbo wc papier bevat immers 2 lagen papier en voelt hierdoor goed in de hand. En tussen de billen. Het mini Jumbo wc papier is bovendien gemaakt op basis van cellulose en lost hierdoor snel op, wat dan weer goed is om verstoppingen te voorkomen.

Compatibel met de mini Jumbo wc papier dispenser

Het mini Jumbo toiletpapier gebruik je in combinatie met de mini Jumbo wc-papier dispenser. Deze dispenser is verkrijgbaar in een uitvoering voor één of twee rollen en komt in verschillende stijlen en kleuren, gaande van wit en zwart tot een stijlvolle metalen uitvoering. De stevigheid en het compact design zijn opvallende kenmerken van deze mini Jumbo wc papier dispensers.

"