Onze andere webshops

Traditioneel WC papier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Wc papier bestellen bij 4UStore

Een nette kantine laat zich beoordelen door het kleinste kamertje. Toiletruimten horen dan ook altijd hygiënisch te zijn ingericht. Maar bovendien moeten ze ook comfortabel zijn en mag toiletpapier zeker niet ontbreken. Wc papier bestellen doe je dan ook gewoon bij 4UStore. Hierbij kan je verschillende soorten wc papier bestellen. Bij ons kan je immers 1- of meerlaags wc papier bestellen maar kan je eveneens wc papier bestellen voor gebruik in combinatie met dispensersystemen. Hieronder lichten we een en ander voor jou toe. Dat maakt wc papier bestellen veel eenvoudiger.

Hoe kies je het best geschikte toiletpapier?

In principe moet je een afweging maken tussen prijs en kwaliteit. Zo kan je goedkoop wc papier bestellen met één laag. Daar hoeft voor openbare toiletten niks mis mee te zijn, maar in duurdere restaurants verwachten ze echt wel wat meer kwaliteit. Daarom zal men meestal wc papier bestellen met twee of meer lagen. Wel bestaan er andere mogelijkheden om te besparen op het toiletpapier. Zo kan je een dispensersysteem kopen en bijhorend wc papier bestellen bij 4UStore. Dergelijke dispensersystemen besparen immers niet op kwaliteit, maar wel op kwantiteit. Het zorgt er immers voor dat gebruikers net voldoende toiletpapier gebruiken, terwijl klassieke toiletrolhouders al snel resulteren in een te groot gebruik. Zo is wc papier bestellen extra voordelig.

Voordeel van compactrollen toiletpapier

Bij 4UStore kan je niet alleen klassiek wc papier bestellen maar ook zogenoemde compactrollen. Het gaat om grote rollen die tot meer dan 150 meter toiletpapier kunnen bevatten, zonder dat ze al te veel ruimte in hoeven te nemen. Omdat ze worden gebruikt in combinatie met toiletdispensers, kan je op de eerder aangehaalde voordelen rekenen. Toch heeft dergelijk wc papier bestellen ook andere voordelen te bieden. Zo kom je minder snel zonder toiletpapier te zitten en hoeven de rollen ook niet om de haverklap te worden vervangen. Dat is extra handig en voordelig! En bij ons reken je ook nog eens op een staffelkorting. Kortom: wc papier bestellen voor toiletdispensers, doe je ook gewoon bij 4UStore.

"