Onze andere webshops

Retourinformatie

Download retourformulier

Download hier het retourformulier

Retourinformatie

Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? U heeft de mogelijkheid niet gebruikte artikelen, in de originele, niet beschadigde verpakking binnen 14 dagen te retourneren. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Een uitzondering op deze regel: wanneer wij een verkeerd product leveren zijn de retourkosten voor onze rekening. 

Let op: Totdat het product bij ons retour is ontvangen bent u verantwoordelijk voor het product. 

Beschadigd product ontvangen? 

Is een product beschadigd of heeft u niet de volledige bestelling ontvangen. Neem ook dan contact met ons. In het geval van beschadigde producten dienen wij een foto te ontvangen van het product waarop de beschadiging duidelijk zichtbaar is en een foto van de beschadigde verpakking. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk een vervangend product ontvangt of dat de beschadigde producten worden vergoed.  

Kosten terugbetaling via Paypal voor rekening klant

Als u als klant zelf besluit om een order te cancellen, dan zijn de kosten voor de Paypal terugbetaling voor uw eigen rekening. 

Retouradres

Wanneer een product niet bevalt mag het retour worden gestuurd naar onderstaand adres: 

4UStore 
Industrieweg 15
4501 PM
Oostburg

Als wij het product hebben ontvangen krijgt u van ons een bevestigingsmail. Producten kunnen enkel retour worden gestuurd in de originele, ongeopende verpakking.