Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    31
Merk
  1. Gruno (5)
  2. Lotus (1)
  3. Nic (3)

Dessert sauzen

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Voor uw dessert saus kopen bij 4UStore

Omdat menig dessert saus verdient, bieden wij een ruim assortiment van dessertsauzen aan. Met dergelijke dessertsauzen kunt u uw ijs, yoghurt, vla, taartjes en andere desserts gemakkelijk versieren en een extra smaakje geven. Dessertsauzen zijn over het algemeen zoete sauzen die wat dikker zijn, zodat ze diverse soorten nagerechten kunnen bekleden. Ook alcoholische dessertsaus komt voor. Dessertsauzen kunnen over het algemeen zowel koud als warm worden geserveerd.

Van de Gruno Dessertsaus Vanille tot de Gruno Dessertsaus Caramel

Indien u voor uw dessert saus zoekt, kunt u bij ons rekenen op een wel heel ruim assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Gruno Dessertsaus Vanille of voor de Gruno Dessertsaus Caramel. De Gruno Dessertsaus Vanille heeft een rijke vanillesmaak en een heldere, gele kleur. De Gruno Dessertsaus Caramel is een echte zoetmaker die onder andere geschikt is voor het maken van een pudding met een laagje karamelsaus, voor een brownie met zoute karamelsaus (voeg zout toe) of voor een panna cotta met karamelsaus en een knapperige crumble. Uiteraard kunt u niet alleen kiezen voor de Dessertsaus Caramel of de Dessertsaus Vanille, maar kunt u ook voor uw dessert saus met smaken als advocaat, mokka, rum, aardbei, frambozen en kiwi kopen. Ook dit zijn absolute aanraders.

Niet alleen voor uw dessert saus bestellen bij 4UStore

Wij bieden alle benodigdheden aan voor het serveren van de lekkerste desserts. Zo kunt u voor uw dessert saus kopen in deze webshop. Daarnaast bieden we ook heel wat disposables aan, zoals ijsbekers, bestek, bakpapier en talloze koekjes en candybars die u op een creatieve wijze in uw desserts kunt verwerken. Hieronder leest u alvast meer over een aantal van de producten die wij aanbieden.

"