Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Dressing

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dressing-flesjes met onder andere gezonde slasaus kopen bij 4UStore

Speciaal voor horecazaken die dressing-fles na dressing-fles verbruiken, bieden wij van 4UStore praktische oplossingen aan. Het gaat om kleine en handzame dressing-flesjes, geleverd in bulk en aan uitstekende voorwaarden. Dankzij onze ruime keuze aan dressing-flesjes is het absoluut niet moeilijk om de smaakmaker te vinden die uw salades perfect afwerkt. Ontdek er hieronder meer over en lees verder op de productpagina's.

De webshop voor al uw dressing-flesjes

De keuze aan dressings is bij ons enorm ruim. U kunt een dressing-fles kopen van uiteenlopend merken, bijvoorbeeld van Apollo, Calvé, Hela of Wijko. Daarbij krijgt u de keuze tussen diverse smaken, gaande van een yoghurtdressing over een mosterd-dilledressing tot een mosterd-honingdressing. Elke keer opnieuw kunt u met dergelijke dressing-flesjes salades en andere bereidingen op smaak brengen. Ook kunt u bij ons gezonde slasaus kopen. Bij dergelijke slasaus is het aantal toevoegingen beperkt en ligt magere yoghurt aan de basis. Bij ons kunt u onder meer de gezonde slasaus kopen van Calvé. Het gaat uiteraard om de Calvé Slasaus Halfvol met wel 50% minder vet dan de Naturel-slasaus. Deze gezonde slasaus kopen, doet u uiteraard in grootverpakkingen en aan de uitstekende voorwaarden die u van een online groothandel mag verwachten.

Meer dan alleen dressing-flesjes en gezonde slasaus kopen

Onze dressing-flesjes weten onder meer slaatjes heel eenvoudig op smaak te brengen. En dankzij de ruime keuze aan dressing-flesjes, kunt u werkelijk alle kanten uit. Dressing-flesjes zijn heus niet het enige dat u bij ons kunt kopen. Voor uw slaatjes zult u niet alleen dressing-fles na dressing-fles verbruiken, maar zult u ook andere ingrediënten nodig hebben. Op de onderstaande pagina's ontdekt u nog heel wat andere producten waarvan we denken dat u ze nuttig zult vinden.