Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Barbecuesaus

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een BBQ-saus emmer kopen bij BBQ-saus groothandel 4UStore

Een BBQ-saus emmer is een ideale oplossing voor wie grote hoeveelheden barbecuesaus kan gebruiken. We denken dan natuurlijk aan kantines, cafetaria's, snackbars en frituren, want daar wordt deze saus heel vaak geserveerd. Bijvoorbeeld met al dan niet gefrituurde ribbetjes is deze saus ongelofelijk lekker. Cateraars zijn uiteraard eveneens gebaat bij een grote barbecuesaus-emmer. Steeds meer cateraars bieden barbecues aan en dan kan deze verrukkelijke saus natuurlijk niet ontbreken. Indien u op zoek bent naar een BBQ-saus emmer helpen wij van BBQ-saus groothandel 4UStore u graag verder.

Kennismaking met de Wijko Barbecuesaus-emmer

Als BBQ-saus groothandel staan wij voor een ruim assortiment, voor grote verpakkingen en voor scherpe prijzen. Een topper uit ons assortiment is de Wijko Barbecuesaus-emmer. De Wijko Barbecuesaus-emmer heeft een inhoud van 3 liter en is ideaal voor grootverbruikers. Deze rode saus met een perfecte structuur heeft een rokerig aroma. Het is niet alleen ideaal bij barbecuevlees, maar ook bij roerbak- en grillbereidingen. De Wijko Barbecuesaus-emmer is na opening meteen klaar om het te serveren, maar eventueel kunt u het ook verder op smaak brengen door het met extra ingrediënten te verrijken.

Andere producten van BBQ-saus groothandel 4UStore

Wij van BBQ-saus groothandel 4UStore bieden onder meer barbecuesaus in tubes en in dippots aan. Tubes kunt u gewoon op tafel plaatsen en dippots zijn ideaal voor fastfoodketens en zelfbedieningsrestaurants. Ook aanmaakblokjes, kruiden en specerijen voor bij de barbecue zijn bij ons te verkrijgen, net als de verfrissende drankjes die perfect aansluiten bij een zomerse barbecue.